Østerssafari: Hvis du elsker østers, er du simpelthen nødt til at prøve en østerssafari. Det er virkelig blevet populært, og det er altså ikke uden grund. Det er nemlig både spændende og underholdende. På en østerssafari skal du nemlig selv fange dine østers, før de kan tilberedes og spises som delikatesser. Det er ret sejt at skulle ud i havet og skaffe sin mad – og så kan det også være vanvittig svært. Heldigvis får hjælp hele vejen igennem af en guide, der er ekspert i østers, og som kan give dig alle de rigtige teknikker.

At komme ud og plukke østers i havet er virkelig en fantastisk oplevelse, der giver en helt særlig kontakt til naturen. Du får set havet på en helt ny måde, og du får vejledning hele vejen igennem af en naturguide, så du får en god oplevelse i den danske natur. Guiden tager dig med hen til stedet, hvor I skal plukke de friske østers. Når du har håndplukket de lækre østers, kan du også få grundig vejledning i at åbne dem, så du får alle teknikkerne på plads. Du får gode tips og tricks til tilberedning, og du får en helt ny forståelse for det fantastiske dyreliv i havet.

Østerssafari er noget helt specielt

fang din egen østers på en østerssafariDet er noget helt særligt at gå på jagt efter sine fødevarer, og med den erfarne og kyndig guide kan du lære rigtig meget om østers og om naturen. Det er virkelig en speciel oplevelse, og det ER noget, du ikke må gå glip af, hvis du er glad for de velsmagende østers. Flere østerssafari har endda garanti for, at der er østers at finde, så du er sikret en succesfuld oplevelse. Og så er der også den lækre del, hvor i kan få lov til at tilberede og spise jeres fangst.

Der er flere muligheder for at komme på østerssafari i Danmark, og du får altså mulighed for at få en unik oplevelse, hvor du fanger dine egne østers og tilbereder dem. Måske du endda skal have en ven med? Uanset om de er til østers eller ej, kan denne fede oplevelse gøre dem glade for østers. Østers deler nemlig virkelig vandene, men mange betragter dem virkelig som delikatesser uden lige.

Østerssafari på Rømø

En østerssafari på Rømø er lige noget for dig, der er vild med de skønne østers. Her kommer du nemlig på jagt i det spisekammer, som Vadehavet tilbyder. Her er nemlig østers i overflod, og du kan endda finde sandmuslinger, knivmuslinger og hjertemuslinger, hvis du vil udvide oplevelsen endnu mere på din østerssafari i Vadehavet.

En østerssafari på Rømø varer mellem 2,5 og 3 timer, og du kommer på jagt efter østers og måske muslinger i Vadehavet, hvor du samtidig har rig mulighed for at nyde den smukke natur.

Her vil en guide fortælle dig om østersens historie og lærer dig en masse om østers. Du får selvfølgelig også lov til at smage din egen fangst, og det er virkelig en oplevelse at smage friske østers, som du selv har skaffet på din østerssafari i Vadehavet.

Østerssafari på Rømø arrangeres af Sort Safari, som virkelig står i front, når det kommer til naturarrangementer. De afholder nemlig mange spændende og trendsættende arrangementer, som altid præsenteres af en engageret og erfaren naturvejleder, som har en stor viden om naturen og dyrene. Det giver virkelig en unik oplevelse, fordi vejlederne elsker at dele ud af deres kæmpe viden om naturen – og det fanger altså virkelig dem, der lytter til deres fortællinger. Det får du selvfølgelig også lov til at opleve på denne østerssafari, hvor i vejledes af en af Sort Safaris fantastiske naturguides.

Østerssafari i Limfjorden

oplev en østerssafariDu kan selvfølgelig komme på østerssafari i Limfjorden, som arrangeres af Jyllandsakvariet. Her får du en oplevelse på hele 2-3 timer, hvor du kan indfange østers i Limfjorden med udsigt til det skønne område. Her får du altså mulighed for at tilberede helt friskfangede østers, efter du har været på østerssafari med en erfaren og engageret naturguide. Guiden fortæller både om østers, lærer jer at fange østers og fortæller om den fantastiske omkringliggende natur.

Når i er færdige med at jagte østers, kan i tilberede dem på grill og nyde duften og smagen af de helt friske delikatesser. I får selvfølgelig et glas champagne til, så i virkelig kan fuldende oplevelsen.

Den spændende østerssafari giver dig gode råd til at tilberede dine østers, men de sørger altså også for alt, du skal bruge til oplevelsen. Det vil sige at du låner waders, østerskniv og spand til dine østers – og faktisk kan du tage både kniv, spand og østers med hjem fra turen. Det er altså virkelig en oplevelse, der giver noget, og som du kan nyde efterfølgende også.

Derudover bliver du jo klar til at gå på din egen østerssafari – du bliver nemlig lidt af en østersekspert efter en østerssafari i Limfjorden.

Køb et Østerssafari Gavekort

Står du og mangler den perfekte gave, som vil blive husket længe? Måske er en tur på østerssafari lige den gave, du mangler. Der er nemlig en perfekt kombination og den delikate østers og den rå og spændende natur, og oplevelsen lader dig virkelig komme i kontakt med naturen på den smukke tur ud for at plukke østers.

Hvis du kender en, der elsker østers, og som vil nyde en tur ud i den danske natur, skal du virkelig overveje et østerssafari gavekort. Det giver muligheden for en helt fantastisk oplevelse, som i jo også kan dele – det vil i hvert fald garantere nogle gode historier.

Østerssafari er virkelig en oplevelse udover det sædvanlige, og gaven er god, fordi man selv kan vælge, hvornår man vil afsted. Og så er det en vildt sjov oplevelse, hvis man er vant til at spise østers på en restaurant. Så skal man da næsten ud og prøve at fange dem selv!

Det er også en perfekt gave til dem, der går op i naturen. Du får nemlig et helt unikt indblik i den danske natur, og med en naturvejleder, der fortæller, er østerssafarien virkelig et eventyr ud i den fantastiske natur, der pryder Danmark. Og hvis du giver et gavekort til en østerssafari, kan du jo være heldig at du selv kommer med – det var en god idé, ikke? Du kan naturligvis også give gaven som en oplevelse sammen med dig, hvis du vil sikre dig virkelig lærerrig og hyggelig kvalitetstid sammen.

Jagt Østers på Sjælland

Østerssafari-with-shrimpØsterssafari er heldigvis ikke kun for dem, der bor tæt på Jyllandsakvariet eller Rømø. Alle, der er glade for østers, bør få chancen for at fange deres egne og tilberede dem så lækkert som muligt – og det er lige præcis det, du kan på en østerssafari. Heldigvis ved arrangørerne, at østersture og østerssafari virkelig stiger i popularitet, så der bliver også arrangeret flere og flere ture, hvor man kan prøve at plukke østers. Det er forskelligt, om man også lærer at tilberede dem, men uanset hvad er du sikret en spektakulær oplevelse, når du går på jagt i havet efter østersene.

Det kunne for eksempel være en østerssafari på Sjælland, hvor du kan prøve at skaffe din egen mad i naturen. Og så er det endda delikatesser, du skal ud og håndplukke i havet. Det forener virkelig det naturlige i at fange maden og det luksuriøse i de lækkert tilberedte østers, som normalt er noget, vi møder på de rigtig gode restauranter. Måske bliver det slet ikke aktuelt mere, nu hvor du ved, hvordan man tilbereder sine egne østers. Med en af vores anbefalede østerssafarier er du garanteret en lærerrig, underholdende, flot og velsmagende oplevelse med en fantastisk naturguide, der hjælper dig igennem hele oplevelsen.

Du kan finde østers i hele Danmark

Du skal altså ikke snydes for denne fede oplevelse, uanset hvor i Danmark, du bor. Hvis du for eksempel leder efter en østerssafari i Lemvig, og der ikke er en at finde, kan vi dog virkelig anbefale dig turen til Thyborøn, hvor du får en virkelig fed østerssafari hos Jyllandsakvariet. Her er både østersjagt, østers tilberedt lækkert på grillen og et glas champagne til – det er virkelig en oplevelse, du sent vil glemme. Her får du både en masse information om østers, tips og tricks til at plukke og tilberede dem og selvfølgelig får du også din fangst med hjem. Det lyder da meget godt at komme hjem med en delikatesse, du selv har skaffet i havet, ikke? Det kan du altså efter en tur på østerssafari.

Især i Esbjerg-området er der også rig mulighed for at komme på den spændende østerssafari. Det kunne være østerssafari på Fanø, hvor den smukke natur forenes med den sjove østersoplevelse. Det kunne også være, at du var på jagt efter en østerssafari på Mandø, hvor naturen og oplevelsen også går op i en højere enhed. Grundet østersturenes stigende popularitet, bliver det også hele tiden muligt at komme afsted flere forskellige steder i landet.

Det vil altså sige at uanset hvad, er der rig mulighed for at komme afsted på en uforglemmelig oplevelse på østerssafari, hvor du virkelig får en natur- og madoplevelse, der vil noget.