Bagekursus

Bagekursus: Vi kender alle sammen duften, der breder sig, når bagerierne starter morgenen med lækker, friskt bagværk. Og hvis du er typen, der bager i weekenden, kender du duften hjemmefra. Boller, franksbrød, kager, morgenbrød, og så videre.

Der er ufatteligt mange lækre slags bagværk. Men det kan være svært at få bevæget sig ud over klassikerne, som du er tryg ved. Men med lidt hjælp kan du virkelig få udvidet dit bage-repertoire.

Der findes nemlig en hel masse forskellige kurser, hvor du kan lære det. Du kan for eksempel komme på bagekursus på Sjælland eller bagekursus i Jylland. Måske du endda kan finde et bagekursus i Ribe, hvis du er fra området deromkring. De bliver nemlig flere og flere, fordi det rygtes, hvor meget man får ud af sådan et bagekursus.

Godt bagværk er guld værd: bliv ekspert i hjemmebag på et bagekursus

BagekursusPå et bagekursus træner du forskellige bageteknikker. Det er forskelligt, om der fokuseres mest på brød eller mest på det søde. Flere af kurserne tilbyder en blanding. Nogle af kurserne er dog udelukkende fokuseret på at lave lækkert, velsmagende brød. Så der skal du overveje, hvilke evner du gerne vil komme ud med.

Du kan altså både komme på kurser, der fokuserer på brød, og på kurser, hvor desserter er i fokus. Sidstnævnte type af bagekursus er ofte i stil med et Mette Blomsterberg bagekursus. Der er altså et bagekursus for enhver.

Fællesnævneren ved alle vores anbefalede bagekurser er, at du får lov til at blive undervist af nogle virkelig kompetente fagfolk. Samtidig kommer du til at arbejde med nogle virkelig lækre råvarer.

I laver alting på en måde, hvor du virkelig får mulighed for at blive dygtig til at bage. Det betyder altså, at du får en masse evner, som du kan bruge derhjemme. Du kommer til at bage alt dit brød frem for at gå til bageren, efter at du har deltaget i et bagekursus. Det er både mere lækkert og mere økonomisk – så læs med her, hvis du skal have alle de gode råd.

FIND ET BAGEKURSUS NÆR DIG FRA KUN 990 KR

Hvad får du ud af et bagekursus?

Udover en masse lækre smagsprøver og et par virkelig hyggelige timer, får du nye evner med hjem. Du bliver komfortabel i køkkenet og du bliver næsten mester-bager, inden du kommer hjem. Dét, du virkelig får ud af kurset, er at det bliver overskueligt at bage. Du lærer nemlig en masse tips og tricks til at få det bedste ud af dit bagværk.

Det gør det nemt at bage lækkert morgenbrød til de langsomme weekendmorgener. Men det bliver også muligt at bage lækkert rugbrød til madpakken eller velsmagende kager til din næste fest. Du skal bare vælge det helt rigtige bagekursus for dig.

Heldigvis kan du komme på bagekursus i København, bagekursus i Aarhus eller andet bagekursus i Jylland. Og så kan du selv vælge, om du vil på et bagekursus kun med brød eller også med sødt. Begge kurser er nemlig en mulighed. Alle kurserne er fokuseret på arbejdet med de lækre råvarer og naturligvis også på at skabe en god stemning deltagerne imellem.

Nogle bagekurser er for hele familien. Mange af dem fokuserer blandt andet på brugen af surdej i bagningen. Mange elsker surdejsbrød, men det kan være uoverskueligt at komme i gang med at bruge. På et bagekursus får du alle evnerne til at komme i gang derhjemme.

Helt kort fortalt får du altså hyggelige stunder, nye evner og en fantastisk hyggelig fællesskabsfølelse på et bagekursus. Du får undervisning af de bedste af de bedste, og du kommer ikke til at fortryde at komme afsted på et bagekursus.

Læs med her, hvis du vil vide lidt mere om de forskellige kurser rundt om i landet. Der er helt sikkert et kursus for dig.

Kom til bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Du kan komme afsted på bagekursus på det velkendte Timm Vladimirs Køkken.

Hos Timm Vladimirs Køkken ved de, hvor skønt det er at vågne til lyden af kaffemaskinen sammen med duften af nybagt brød. Selvsamme brød gør madpakken en tand bedre på en grå mandag. Det hele kan lade sig gøre, når du har været på dette bagekursus. Her lærer du nemlig alle de grundlæggende teknikker, der gør bagningen til en leg. Her lærer du, hvordan du bager, uden det tager alt din tid. Det bliver nemt og bekvemt at servere hjemmebagte lækkerier fra nu af.

Bagekurset tager 4 timer, hvor du lærer de forskellige bageteknikker. Du får både bagværk, opskrifter og forklæde med hjem. Det betyder altså, at du er klar til at gå i gang med at bage, når du kommer hjem.

Undervejs serveres der drikkevarer og lækkert pålæg til jeres brød. I skal jo selvfølgelig smage undervejs. Dette er det perfekte kursus til dig, der gerne vil have helt styr på hverdagsbagningen. Kurset udbydes gennem både TrueStory.

Du kan komme på Timm Vladimir bagekursus i Aarhus og i Valby. Der er altså rig mulighed for at komme på bagekursus på Sjælland, men der er også mere end ét bagekursus i Jylland.

PRØV TIMM VLADIMIRS BRØD-BAGEKURSUS FOR KUN 1.045 KR

PRØV TIMM VLADIMIRS DESSERT-BAGEKURSUS FOR KUN 1.045 KR

Besøg Meyers Madhus i København

Bagekursus hos Meyers MadhusDu kan også komme på bagekursus hos Meyers Madhus i København. Her kommer du på et bagekursus, hvor I især fokuserer på at bage med surdej. Du kommer til at træne en masse bageteknikker, ligesom du får gode tips og tricks med på vejen. Og så får du selvfølgelig lov til at smage en masse lækkert brød undervejs. Et Meyer bagekursus er virkelig en oplevelse.

I får 5 til 6 timers bageskole med kompetent og entusiastisk undervisning. I får naturligvis surdej og dej til morgenbrød dagen efter med hjem, så I kan øve videre derhjemme. Når du ankommer til kurset, får du et forklæde, så du kan passe på tøjet. Så arbejder I med brødbagningen og nyder det lækre bagværk sammen.

Dertil får i en let anretning af charcuteri og Meyers egen relish. I løbet af dagen forkæles i med kaffe, te og Meyers egen æblemost. Det er virkelig en lærerig, velsmagende og underholdene dag.

Meyers Madhus er virkelig erfarne indenfor madkurser. De har nemlig afholdt kurser i tilberedning af mad i hele 15 år. De går op i det gode håndværk bag madlavningen. De er erfarne, når det kommer til formidling til alle. Derfor bliver du budt velkommen med åbne arme til kurset her, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

De går op i den hyggelige stemning, når maden skal laves. Derfor er det en fantastisk stemning til deres madkurser. Et Meyer bagekursus skal helt sikkert opleves. Det er perfekt til dig, der gerne vil introduceres til den bedste måde at skabe lækkert hjemmebag.

PRØV ET BAGEKURSUS HOS MEYERS MADHUS FOR KUN 1.290 KR

Spændende bagekursus hos Madskolen Karoline Trier

Du kan komme på et spændende bagekursus i København S hos Madskolen Karoline Trier. Her finder du et bagekursus i øjenhøjde for både børn og voksne. Madskolen byder på et par lærerige timer med fokus på forskellige korntyper og surdej. I kommer til at smage på en masse lækkerier, mens I bliver erfarne i meltyper, hævetid og æltning. Oplevelsen kan bookes gennem TrueStory.

Bagekurset tager 3,5 time. Det vil altså sige, at der er masser af tid til at komme hele bagværkets verden rundt. Kurset indeholder nemlig en gennemgang af forskellige slags bagværk fra salt til sødt. I tilbereder bagværket i hold, så der er god stemning og fællesskab.

Til sidst skal I naturligvis smage på al jeres lækre bagværk. Hvis der er noget til overs, får I det naturligvis med hjem. Det bedste er næsten, at I får alle opskrifterne tilsendt på mail efter kurset. Det betyder altså, at du kan fremstille alle de samme lækkerier derhjemme.

På Madskolen Karoline Trier får du virkelig kompetent undervisning med madglæden i fokus. Karoline Triers mål er nemlig at give madglæden videre til både børn, unge og voksne. Ligeledes kan du regne med, at gode råvarer og økologi en prioritet. De har stor erfaring indenfor undervisning i madlavning. Derfor kan du forvente god, kompetent og engageret undervisning.

Du kan booke oplevelsen gennem TrueStory, og I kan sagtens tage af sted som familie. Derudover er det selvfølgelig oplagt at tage af sted med en ven eller din partner. Men du skal ikke være bekymret, hvis du gerne vil afsted alene. Der er masser af hygge og snak på sådan et kursus. Du kan derfor sagtens tage af sted alene!

PRØV ET 3.5 TIMERS BAGEKURSUS HOS MADSKOLEN KAROLINE TRIER FOR KUN 990 KR

Bageskole hos Birks Køkken

Er du klar til duften af friskbagt brød og croissanter direkte fra ovnen? Det er nemlig den duft, du møder til bageskole hos Birks Køkken i Aarhus. Her kommer du nemlig på et 5 timers bagekursus i brød, croissanter og surdej.

Dette bagekursus i København introducerer dig til alle hemmelighederne bag det lækreste bagværk, så du kan nyde lækkert hjemmebag på weekendmorgenerne. I kommer selvfølgelig til at spise frokost baseret på jeres eget bagværk, charcuteri og en lækker salat. Og naturligvis får du dit ekstra bagværk med hjem. Når du har gennemført dette kursus, kan du alle de basale ting indenfor bagning.

Du bliver skarp i at lave lækkert surdejsbrød og almindeligt brød. Derudover kommer du til at kunne lave de lækreste, luftige croissanter. Rimelig imponerende at sætte på morgenbordet, ikke? Med dette bagekursus i bagagen kan du imponere gæsterne med velduftende og velsmagende hjemmebag hver gang.

Hos Birks Køkken kan du forvente at håndværket og den gode smag er i centrum. I kommer til at arbejde med biodynamiske og økologiske råvarer. Du kommer også til at arbejde med nordiske meltyper og surdej i det nordisk inspirerede køkken Det er Birks Køkken, der levere bagværk til mange af byens caféer. Du kan altså glæde dig til kompetent undervisning og kyndig og tålmodig vejledning fra de dygtige undervisere.

PRØV ET BAGEKURSUS HOS BIRKS KØKKEN FOR KUN 1.049 KR

Vend tilbage til Birks Køkken og kom på bagekursus for videregående

Bagekursus for videregåendeNår du har gennemført dette spændende bagekursus, er der endnu en mulighed for dig. Der er nemlig også bagekursus 2 hos Birks Køkken.

Her er fokus på din videre træning som hjemmebager. Her mødes hjemmebagerne nemlig for at ’nørde’ med deres bageri. Surdej, swirls, remonce og brød er bare nogle af de ting, I skal producere. Det er altså teknikker til det lækreste bagværk, som I skal have gang i på dette kursus.

Her er plads til at udveksle viden og erfaring. Dette bagekursus i Aarhus tager 5 timer og fokuserer på at lære nye teknikker. I lærer at bage valnøddebrød, kardemommesnurrer og fuldkornsbrød. Derudover skal I lære at bruge en hævekurv korrekt. Det er nemlig fokus på detaljerne, der gør bagningen endnu lækrere.

I skal for eksempel også bruge en støbejernsgryde under bagningen. Det er alt sammen ting, der forbedrer bagværket. Men det er også ting, der kan være svære at kaste sig ud i selv. Her får du kyndig undervisning og gode råd fra alle dine med-bagere. Det er en fantastisk måde at samles om en fælles hobby med andre passionerede hjemme-bagere.

I skal selvfølgelig spise bagværket til frokost, og resten er du velkommen til at tage med hjem. Brødet kommer til at smage fantastisk. På kurset får i nemlig styr på æltning, formning, foldning, stramning og hævning. Det er alle de ting, der gør bagværket helt perfekt.

Hvis du allerede et bage-entusiast, er dette bagekursus i Jylland det perfekte kursus for dig.

Der er også et kursus for de kage-glade

Elsker du søde sager? Og drømmer du om søde, lækre kager, der er lige til at sætte tænderne i? Måske er du på jagt efter noget, der er mere i stil med et Metter Blomsterberg bagekursus. Altså hvor der er fuld fokus på søde desserter og lækre kager.

Du kan finde et bagekursus i Aarhus og et bagekursus i Valby, hvor fokus er på kage og dessert. Det afholdes i Timm Vladimirs Køkken. Kurset kan bestilles gennem Go Dream og er skræddersyet til dig, der gerne vil bruge tid i køkkenet og forbedre din kagebagningsteknik.

Kurset kommer vidt omkring kager og godter. Du kommer nemlig til at opleve lidt af hver i løbet af de 3,5 time:

  • Lær at lave tivoliklassikeren ”churros” med chokoladesauce
  • Støb dit helt eget Croquembouche-tårn
  • Prøv kræfter med ’glacing’
  • Arbejd med mousser, sprøde bunde og temperering af glace
  • Lær at brænde hjemmelavet is når i skal lave ”Baked Alaska”, hvor isen overhældes med brændende rom

Du kommer altså hele vejen rundt om alle de lækre desserter. Kurset er helt perfekt til dig, der har en sød tand. Med sådan et kursus i bagagen kommer du til at servere de mest fantastiske desserter. Derfor er det perfekt for dig, der gerne vil forbedre dine evner i køkkenet. Du får spændende og kompetent undervisning af de bedste kage-eksperter. Du kan selvfølgelig tage en del af kagerne med hjem. Så er du allerede klar til at imponere med dine evner derhjemme. Du lærer en hel masse tips og tricks på dette dessertkursus.

Kurset afholdes i Timm Vladimirs Køkken i både Valby og Aarhus. Der er altså rig mulighed for at komme afsted. Bagekurset kan virkelig anbefales, og det er bestemt en køretur værd, hvis du ikke er fra de to områder. Du kommer til at give den i bedste dessertkok-stil efter dette fantastiske bagekursus. Og mon ikke din familie og dine gæster kommer til at sætte pris på dine nye evner?

LÆR AT LAVE LÆKRE DESSERTER MED TIMM VLADIMIRS KØKKEN FOR KUN 1.045 KR

Giv et bagekursus i gave

Kender du én, der skal til at invitere dig på hjemmebag? Eller hvor nemt morgenbrød i weekenderne ville skabe glæde i familien? Så send dem afsted på bagekursus! Du kan give et bagekursus gavekort til en, du har kær. På den måde kan du sikre, at de får en god oplevelse i gave. Og endnu bedre er, at de helt selv kan vælge, hvornår de vil afsted. Det er altså en gave, der passer perfekt ind i den travle hverdag.

Du kan selvfølgelig også give et bagekursus gavekort til 2. Så kan I enten tage af sted sammen, eller de kan få et afbræk fra hverdagen med deres partner eller lignende. Uanset hvad, er det en gave, der bliver ved med at give. Man kommer nemlig til at værdsætte kurset hver gang man tager det perfekte, velduftende bagværk ud af ovnen. Så hvis du kender nogen, der skal have en velsmagende og givende oplevelse, skal du sende dem afsted på et af vores anbefalede bagekursus.

Du kan selvfølgelig også give et åbent gavekort til enten Go Dream eller TrueStory. Med sådan et kan modtageren selv vælge sin gave. Men én ting er sikkert: Du går ikke galt i byen med et bagekursus gavekort. Så bestil i dag – så modtager du lynhurtigt et smukt indpakket gavekort til et af vores spændende bagekurser. Så er gaven reddet!

BESTIL DIT GAVEKORT TIL ET BAGEKURSUS NÆR DIG HER

Skal der lækker kaffe til?

Når du har været afsted på et bagekursus, er der endnu et kursus, der passer lige til dig. Du kan nemlig komme afsted på et af de anbefalede kaffe- eller baristakurser. På den måde kan du lave den lækreste kop kaffe til dit friske bagværk! Uanset om du er til god, sort kaffe eller cremet cappuccino, er der et kaffekursus til dig.

Du kan komme på kaffekurser i hele Danmark gennem både Go Dreamog TrueStory.

Du kan for eksempel tage af sted på begge kurser sammen med en ven eller veninde. På dem måde kan I nyde et hav af hyggestunder, hvor I deler jeres nye evner. Hvordan lyder velduftende, nybrygget og cremet café latte sammen med sprødt, nybagt surdejsbrød? Hvis det lyder fristende, er disse kurser lige noget for jer. Book dem i dag på oplevelsesgaver.dk eller TrueStory.