Uanset om du er en erfaren whiskydrikker eller bare gerne vil prøve at smage en god whisky, er en whiskysmagning virkelig en oplevelse. Du får lov til at høre om de forskellige slags whisky og deres oprindelse, og du bliver præsenteret for mange forskellige smage og bryggerier. Du hører gode historier om whiskyens oprindelse og får smagt en masse whisky, du måske ikke ellers var faldet over. Hvis du har en ven, der også elsker whisky, er det også en oplagt ting at opleve sammen.

Oplev en whiskysmagning i København

Det er selvfølgelig muligt at komme til whiskysmagning i København. Det kunne eksempelvis være på Dispensary Whisky & Beer, som er et sted man ikke må gå glip af, hvis man elsker whisky. Her er nemlig samlet over 300 flasker af den fineste whisky fra hele verden.
whiskysmaging i København
Det er altså en smagsoplevelse uden lige at være til whiskysmagning her. Du kommer til at smage 4-5 forskellige whiskyer, og smagningen slutter med en god øl og en lækkersnack.
Dispensary er virkelig eksperter, når det kommer til Whisky. Du er derfor sikret en whiskysmagning, hvor du får rigtig meget information om de forskellige whiskyer. Det er altså en lærerig og velsmagende omgang, og du præsenteres for lækker kvalitetswhisky serveret af engagerede fagfolk.
En whiskysmagning i København på Dispensary er for to personer, så du kan dele oplevelsen med en af dine kære eller gode venner. Hos Dispensary finder du en hel verden af whisky, så du virkelig kan udforske de lækre smage og høre om produktionen af kvalitetswhisky.

Prøv en Whiskysmagning i Aarhus

Hvis du vil til whiskysmagning i Aarhus kan vi anbefale at tage på Highlanders Bar. Her finder du nemlig over 200 forskellige whiskys, så der er virkelig meget at udforske for dig, der er vild med de lækre dråber.
På denne 1,5-2 timer whiskysmagning får du mulighed for at smage hele 6 forskellige whiskyer. Du bliver beriget med historier om hver enkelt whiskys særpræg og oprindelse. Det er vildt spændende, uanset om du er garvet whiskydrikker, eller om det er en helt ny verden for dig.
Du er naturligvis også velkommen til at blive og smage på resten af sortimentet efter whiskysmagningen. Highlanders Bar har også et kæmpe udvalg af øl og rom. Faktisk finder du 80 forskellige slags rom og over 80 forskellige slags øl på Highlanders Bar, som virkelig indbyder til gode stunder. Der er nemlig fokus på den hyggelige og afslappede stemning som på en pub, og du får helt sikkert lyst til at blive hængende et par timer efter din whiskysmagning i Aarhus.

Smag et udvalg af whisky i Odense

Hvis du er glad for whisky og gerne vil udforske området endnu mere, skal du overveje en whiskysmagning i Odense. Så kan du nemlig få afprøvet nye typer og smage, imens du lærer endnu mere om whiskyen og dens produktion og oprindelse.
Hvis du er whiskydrikker er denne oplevelse simpelthen et must. Du kan nemlig blive præsenteret for spændende whiskys, som du måske ikke engang vidste eksisterede. De lokale steder samler nemlig et enormt sortiment af whiskys, som du får lov at smage udvalgte varianter fra.
Det er altså nøje udvalgte whiskyer, der pryder bordet, når du kommer til whiskysmagning. Med en af vores anbefalede whiskysmagnings-oplevelser kan du prøve bryggeriernes udvalgte whiskyer, som er nogle velsmagende kvalitetswhiskyer fra nogle af de bedste destillerier. Ved en whiskysmagning i Odense er du sikret en sjov oplevelse, som du kan mindes i lang tid sammen med en masse inspiration til dit næste whisky-indkøb.

Find en Whiskysmagning i Aalborg

Der kan selvfølgelig også findes whiskysmagning i Aalborg, hvor du kan smage, dufte og nyde forskellige whiskyer af virkelig god kvalitet.
Hvis du er frisk på en køretur for at smage virkelig god whisky, kan et besøg hos Thy Whisky være oplagt. Her finder du nemlig en gård, der har dyrket kornet til whiskyen selv i århundreder. Det har skabt en whisky, der har fået opmærksomhed fra hele verden.
smag whisky i Aalborg
Hos Thy Whisky får du et 2 timers besøg med en grundig rundvisning på destilleriet. Derudover får du 4 lækre smagsprøver på spiritus og whisky og selvfølgelig en øl fra egen maltproduktion.
Lige netop hos Thy Whisky får du virkelig en oplevelse, fordi alt laves fra gårdens egen produktion. Du kan for eksempel smage gallowaykølle og Thyboost, men du kan også se hvordan whiskyen produceres fra korn til færdigt produkt. Det er altså en super spændende og autentisk oplevelse at få lov til at se produktionen hos Thy Whisky.

Whiskysmagning i Jylland

Whiskysmagning I Jylland er er populært, og her er der altså mange muligheder for at smage lækker whisky.
Udover Highlanders Bar, der tilbyder et kæmpe udvalg af whisky og en lækker whiskysmagning, kan du også tage turen til Give, hvor du kan besøge det hyggelige Fary Lochan.
Familievirksomheden Fary Lochan har nemlig realiseret drømmen om en dansk single malt whisky. De kan nu tilbyde dig en 1,5-2 timers rundvisning og smagning hos Fary Lochan, så du kan komme til whiskysmagning i Jylland. Her fortællere indehaveren om single malt whiskyproduktion fra start til slut og du får en masse viden om whiskyen. Du får selvfølgelig også lov at smage 2-5 forskellige whiskyer, som kendetegnes ved at maltbyggen er røget hen over brændenælder. Du får endda en tur ned i whiskykælderen, hvor du kan se fadlagringen.
Udover de to kan du også køre til Thy, hvor du hos Thy Whisky får en spændende rundvisning og smagsprøver på whisky og øl. Derudover kan du smage lækre madvarer fra gårdens egen produktion.

Whiskysmagning i Stauning

Et af de steder hvor man kan smage spændende whiskyer er hos Stauning Whisky i Skjern. De har et flot ry og er et af de virkelig kendte destillerier. Du kan få både rundvisninger og whiskysmagninger hos Stauning, hvor du kan få hele oplevelsen af atmosfæren på et destilleri og smage 3 forskellige whiskyer til en smagning hos Stauning.
Men whiskysmagning hos Stauning er populært, og det kan måske være svært at få en plads. Hvis du vil afsted til whiskysmagning et andet sted, kan du for eksempel tage turen til Give, hvor du kan få en rundvisning og whiskysmagning hos Fary Lochan. Der er altså flere muligheder, hvis der ikke er plads til whiskysmagning ved Stauning.
Whiskysmagning skal du i hvert fald ikke gå glip af – og vi har heldigvis flere anbefalinger rundt i hele landet, så der er rig mulighed for at komme afsted på smagning og blive en fed oplevelse rigere.

Whisky i Køge – Et af landets mest anerkendte bryggerier

Vil du prøve whisky fra et af Danmarks mest anerkendte bryggerier?
Den første lørdag I hver måned kan du komme til luksuriøs whiskysmagning i Køge på det velkendte mikrobryggeri Braunstein. Braunstein er en af pionererne indenfor dansk whisky og er virkelig anerkendt for at gøre drømmen om dansk whisky til virkelighed.
whiskeymagning på et af landets mest anerkendte bryggerier
Udover fortællinger om destilleriets historie får du hele pakken til whiskysmagning i Køge. Du bliver fortalt om whiskyens tilblivelse og får et helt unikt indblik i, hvordan whiskyen skabes. Du kommer til at smage 3 forskellige whiskyer af super kvalitet, som bliver præsenteret af bryggeriets fagfolk.
Selve whiskysmagningen tager en times tid, men du er mere end velkommen til at blive længere hos Braunstein. Du kan for eksempel tilkøbe pølser fra grillen eller prøve deres lækre øl i baren. Stemningen er i top hos Braunstein, og det er virkelig et fedt sted at komme til whiskysmagning – her får du virkelig hele pakken.

Smag whisky i Kolding

Du kan selvfølgelig også komme på whiskysmagning i Kolding, hvor du kan få en smagsoplevelse ud i whiskyens verden. Hvis du er whiskykender, kan du smage nye og spændende varianter. Hvis du er ny i whiskyens univers, kan du få en god introduktion til at drikke whisky.
Whiskysmagninger er ganske enkelt for alle, der kan lide whisky – og som er nysgerrige på at smage endnu flere slags med tilhørende information og historier om whiskyen.
Ved en whiskysmagning er der allerede udvalgt lækre whiskyer for jer, så i blot skal læne jer tilbage og nyde den fantastiske smag og de gode fortællinger.
På nogle whiskysmagninger får man endda en guidet rundvisning på bryggeriet, så man kan lære endnu mere om whiskyen, dens tilblivelse og dens historie. Det er virkelig en god oplevelse at tage af sted til med en kammerat eller måske et familiemedlem, som også er vild med whisky – eller det kan være en oplagt gave, hvis du kender en whiskyentusiast.

Whiskysmagning i Randers

Hvis du leder efter en whiskysmagning i Randers, er du helt sikkert på sporet af en fed oplevelse. Her på siden anbefaler vi nogle af de bedste whiskysmagninger rundt omkring i Danmark hos destillerier og bryghuse, som virkelig kræser for deres produkter.
Med en af disse whiskysmagninger får du ikke bare velsmagende whisky. Du får også alt dét, der ligger bagved. Historien, fortællingerne, alle de ting man skal vide, når man laver whisky. Og ikke mindst alle historierne fra den tidlige whiskyproduktion og hvordan industrien har udviklet sig siden dengang. Fagfolkene på de forskellige destillerier og bryghuse brænder for deres fag og deler gerne ud af både gode historier og spændende fakta.
Hvis du elsker detaljer og går op i god smag, skal du i hvert fald ikke snyde dig selv for denne oplevelse. En whiskysmagning er både lærerig, underholdende, hyggelig og velsmagende – og du er sikret at gå derfra med endnu mere viden om god whisky og dens historie.

Whiskysmagning er en oplevelse

Hvis du vælger en af de whiskysmagninger, vi anbefaler her på siden, er du altså sikret god kvalitet og kyndige fagfolk, som hellere end gerne deler ud af deres store viden om whiskyen. Vi anbefaler nemlig de steder, hvor du kan få en god whiskysmagning oplevelse, og hvor du kan smage kvalitetswhiskyer i dejlige omgivelser, og hvor du virkelig kan mærke at både ejere og ansatte brænder for whiskyen og sætter en ære i at fortælle dig om det.
Det er også en oplagt mulighed for dig, der ønsker en stille og rolig oplevelse hvor du får lov at nyde stedet, historien, de lækre smage og atmosfæren. Whiskysmagningerne kombinerer nemlig alt dette til en fuldendt whiskysmagningsoplevelse, som du kan nyde med en af dine kære.
Du vil især opleve, at den gode stemning giver dig lyst til mere. Derfor byder alle stederne dig velkommen til at blive efter smagningen slutter.

OPLEV WHISKYSMAGNING I JYLLAND
FOR KUN
249 kr
OPLEV WHISKYSMAGNING I KØBENHAVN
FOR KUN
399 kr

 

Whiskysmagning på Sjælland

Du kan selvfølgelig også komme til whiskysmagning på Sjælland. Her kan du også få hele pakken og nyde at smage forskellige whiskyer i hyggelige rammer. Du får ofte mulighed for at få et rigtig godt indblik i selve destilleriet, når smagningerne finder sted her. Du får også mulighed for at prøve alle mulige interessante whiskyer.
De fleste steder, der afholder whiskysmagning på Sjælland, har et stort udvalg af whisky og anden spiritus. Derfor kan du både nyde godt af udvalget i baren eller købe lækre sager med hjem til at nyde på et senere tidspunkt.
Faktisk er en whiskysmagning også et virkelig godt arrangement, hvis i er en gruppe, der gerne vil lave noget nyt sammen. På en måde får i en spændende oplevelse, men det er stadig i en rolig sammenhæng hvor i kan snakke sammen og nyde et lækkert udvalg af whiskyer og måske drikke en øl, hvis i bliver hængende efter smagningen.

Whiskymagning hos
DISPENSARY WHISKY & BEER – KBH N
399 kr
Whiskymagning hos
BRYGHUSET BRAUNSTEIN – KØGE
250 kr

 

Køb et Whiskysmagning gavekort

Det er virkelig oplagt at give et whiskysmagning gavekort i gave. Så kan modtageren nemlig selv beslutte, hvornår det ville passe at tage til whiskysmagningen. Hvem ved, måske er det endda dig selv, der er heldig at komme med på den eksklusive smagsoplevelse.
Et whiskysmagning gavekort er i hvert fald en lækker gave, fordi det lige giver lidt luksus, man ikke altid har i hverdagen. Og selv til den garvede whiskydrikker vil et gavekort kunne udvide horisonten endnu mere – for bryggerierne ved lige, hvad de skal servere for deres gæster.
En whiskysmagning giver et dejligt afbræk fra hverdagen på et par timer, hvor du bare skal koncentrere dig om at nyde det fantastiske smage og den skønne stemning. På den måde er gavekortet altså virkelig et skud afslapning og underholdning i en travl hverdag.
Med et gavekort til whiskysmagning kan du komme på en af vores anbefalede whiskysmagninger, som alle tilbyder fantastiske whiskyer og gode historier fra fagfolk – alt sammen forenet i en skøn og spændende oplevelse.

PRØV WHISKYSMAGNING I JYLLAND
FOR KUN
249 kr
PRØV WHISKYSMAGNING I KØBENHAVN
FOR KUN
399 kr