Ginsmagning: Hvis du elsker den lækre smag af gin, er en ginsmagning virkelig en oplevelse, du ikke må gå glip af. Med fagfolkenes spændende fortællinger om ginnen, en rundvisning i destilleriet og en rundtur i de forskellige smage, er en ginsmagning en fantastisk oplevelse for dig, der elsker Gin & Tonics eller bare gerne vil lære mere om den spændende gin.

På de forskellige ginsmagninger, vi anbefaler her, får du lov til at smage stedernes nøje udvalgte gins, som repræsenterer alt det bedste ved gin. På den måde er du sikret god kvalitet og kyndig vejledning i ginnens verden. Det er også en super oplevelse at give i gave, hvis du kender en, der er nysgerrig på gin – man behøver nemlig ikke at være ekspert i den populære alkoholiske drik på forhånd. Du får alt at vide under smagningerne, så du kan lære en masse, mens du nyder de skønne smage og fortællinger.

Ginnen er virkelig en verden, der er ved at udvikle sig i Danmark. Og hvis du vil være på forkant med alle de nye smage og varianter, er en ginsmagning lige noget for dig. Du kan nemlig, udover at nyde rigtig lækker gin, lære en hel masse om ginnen og dens historie og smag. Mange af de steder, der tilbyder ginsmagninger, er lokale bryggerier og destillerier, der har en spændende og unik historie bag sig. Det er altså virkelig en oplevelse at møde folkene bag den passionerede ginproduktion.

Gin bliver mere og mere populært

Gin har altid haft et lidt blandet ry, hvilket i høj grad skyldes den lidt specielle smag. Den er skarp og blød på samme tid og har tit noter, der leder tankerne hen på gran og fyrrenåle. Men gin er meget mere end det.

smag din favorit drink

Ginnen er virkelig blevet populær de sidste par år og har vundet indpas i danskernes hjerter. Den bliver mere og mere udbredt på de danske barer, hvor flere og flere typer og smage udforskes enten i lækker kombination med en god, kold tonic eller on the rocks.

Du finder nemlig meget mere end den ene ginsmag, du måske kender, som har noter af gran og enebær. Smagsnoterne i ginnen rammer meget bredere nu, hvor du blandt andet kan finde smage der leder tankerne hen på citrus og havtorn, og det er lige netop urterne, der giver ginnen dens unikke og specielle smag. Til en ginsmagning kan du også finde ud af, om du foretrækker din lækre gin rent on the rocks eller om du foretrækker den i en blødere forening med en frisk tonic, som de fleste kender den alkoholiske drik.

Men både kvalitet og type har meget at sige, når det kommer til gin. Så selv hvis du aldrig har været stor fan af gin, kan en ginsmagning virkelig åbne dine øjne for ginnens unikke smagsunivers. Under kyndig vejledning og information får du nemlig mulighed for at smage virkelig, virkelig god gin.

Oplev en ginsmagning i København

Hvis du vil til ginsmagning i København, vil vi anbefale dig at tage på Copenhagen Distillery bag Christiania. Her får du nemlig virkelig en ekstraordinær oplevelse, hvor der er kræset for smagen. Destilleriet eksperimenterer med både smag, form og farve. De tror nemlig på, at alle sanser skal bruges til en ginsmagning – alle sanser skal simpelthen i gang. Det betyder, at du får en 1,5 times rundvisning og smagning, der lader dig udforske de smage, destilleriet eksperimenterer med.

Hos Copenhagen Distillery er helhedsoplevelsen i fokus, og du får en fuldendt oplevelse ved hvert eneste glas. De er specialiseret i gin, whisky, likør og snaps, så du får lov til at smage på en masse spændende produkter.

Til ginsmagning i København får du en rundvisning på destilleriet og en velkomstdrink. Derefter får du mulighed for at smage hele 7 forskellige produkter fra Copenhagen Distillery.

Rammerne for Copenhagen Distillery er en rå fabriksbygning, hvor kreativiteten får frit løb, når der skabes nye smagsoplevelser indenfor gin, whisky, snaps og likør. Det er altså virkelig en oplevelse at komme til ginsmagning i det legende, nyskabende destilleri – en oplevelse, du ikke skal gå glip af.

Det er også hos Copenhagen Distillery, du kan få mulighed for at lave din helt egen gin. Her lærer du, hvad der har gjort ginnen så populært og lært befolkningen, at gin er meget mere end noter af fyrnåle.

Med en lav din egen gin-oplevelse får du i løbet af 2 timer mulighed for at høre mere om gin, mens du udvælger de urter og krydderier, der skal i din personlige gin. Herefter kan du destillere din egen unikke ginessens, som herefter kan blandes i din helt egen flaske gin. Du får selvfølgelig også lov til at lave en personlig etikette til din gin, så du kan servere den med stil. Prøv og lav din egen gin HER.

Prøv en ginsmagning i Aarhus

Der er virkelig mange muligheder for at komme til ginsmagning i Aarhus. Du kan for eksempel tage til ginsmagning på den hyggelige Highlanders Bar, hvor du kan smage lækre gin og forskellige tonics i en afslappet og pub-lignende atmosfære.

Ginsmagning i Aarhus

En anden mulighed for at komme til ginsmagning i Aarhus er på Njord Gin Distillery på Sydhavnen. Her får du en helt unik oplevelse hos et destilleri, der fremstiller håndlavet gin i små mængder – så hver flaske gin er en helt speciel oplevelse.

Her får du en velkomstdrink og en rundvisning på det fascinerende destilleri. Undervejs vil du få et indblik i historien om ginnen og om Njord Gin, hvorefter der vil være rig mulighed for at smage 5 af destilleriets lækre gins. Her vælger du selv, om du vil smage ginnen rent eller mixe den med kold tonic. Det er altså alt i alt en oplevelse, der giver en fantastisk introduktion til ginnens verden hos et destilleri, der har fokus på unik og spændende gin.

Du kan selvfølgelig også komme på en spændende ginsmagning hos Smagførst i Aarhus, hvor du i løbet af en times tid smager hele 6 forskellige gins og 3 tonics. Her er der fokus på de mange forskellige smagsnuancer i ginnens verden, og du får virkelig en lærerig og velsmagende oplevelse hos Smagførst.

Ginsmagning hos
NJORD GIN DISTILLERY
399 kr
Ginsmagning hos
SMAGFØRST
299 kr
Ginsmagning hos
HIGHLANDERS BAR
199 kr

 

Prøv en ginsmagning i Aalborg

Ginsmagning er efterhånden så populært, at man kan gøre det i nærmest hele landet. Derfor er det heller intet problem at komme på en velsmagende ginsmagning i Aalborg. Og det er fantastisk, at der løbende åbner flere ginbarer, og at destillerierne prøver kræfter med den spændende, unikke ginsmag, som efterhånden har vundet indpas i mange af danskernes hjerter.

Hvis du vil til ginsmagning i Aalborg er det måske også oplagt at tage turen til Fjerritslev, hvor du virkelig får kvalitet og en skøn atmosfære hos det fantastiske Nordisk Brænderi.

Her finder du nemlig et destilleri, der er en drøm, der blev realiseret af ejeren Anders, som har en baggrund som eventyrer. Alt hans inspiration fra rejser rundt i verden er blevet til fantastiske gins med smagsnoter fra den nordiske natur, da der destilleres med vilde urter og bær fra den nordiske natur.

Her får du et indblik i produktionen af brændevin, snaps og gin, mens du får gode fortællinger om historien bag Nordisk Brænderi. Du får selvfølgelig også en velkomstdrink og selve smagningen, som tager en times tid, byder på smagning af ikke bare gin, men også brændevin og snaps. Det er altså en smagsoplevelse uden lige at besøge Nordisk Brænderi, hvor alt er inspireret af norden og du kan få et enestående indblik i produktionen.

Det er altså muligt enten at tage på ginsmagning i Aalborg eller at udforske området omkring og gøre en tur ud af det og få en fantastisk ginoplevelse.

Prøv en ginsmagning i Odense

Gin er altså ikke bare gin, og en ginsmagning kan være noget af en oplevelse. Gin er nemlig ikke kun noter af gran og enebær, for moderne gin har noter fra hele smagsspektret. Det betyder at ginnen rammer mere bredt i smagen, og det er altså en af grundene til, at den ældgamle drik igen er blevet så populær og findes på barer rundt omkring i hele Danmark.

Men hvis du vælger en ginsmagning, er du sikret at blive introduceret for nogle af de bedste og mest interessante gins på markedet. Du finder især spændende gins på lokale destillerier og på barer, der virkelig går op i gin – her kan du smage det bedste fra ginnens verden.

ginsmagning i Odense

En ginsmagning i Odense er en oplagt oplevelse for dig, der er glad for gin – eller måske gerne vil lære at være glad for gin og udforske de mange nye smage. Det er også oplagt at tage af sted sammen og få en fed oplevelse med en af dine venner – uanset om i er erfarne gindrikkere eller bare gerne vil introduceres til ginnens verden på den bedste måde.

Ginsmagninger nær Odense, finder du i Kolding, hvor både Troldens Bryghus og Trekantens Bartender vil servere og lære dig om gin.

Ginsmagning gavekort

Et ginsmagning gavekort er en fatnastisk gave, fordi modtageren selv kan tilrettelægge hvor og hvornår ginsmagningen skal finde sted. Det er også en rigtig lækker måde at give modtageren en pause fra hverdagen, hvor vedkommende bare skal koncentrere sig om at smage, dufte, lytte og nyde ginnen. Ginsmagningerne har virkelig bare en helt speciel stemning, hvor fokus er på at smage detaljerne i de skønne gins og høre om deres oprindelse og destilleriernes historier. Ofte drives destillerierne af passionerede skabere, der virkelig brænder for deres produktion og virkelig går op i alle smagens nuancer og detaljer.

Det er også en oplagt oplevelse at tage af sted på sammen, så du kan jo for eksempel give et gavekort til en ginsmagning sammen med dig. Det er også en rigtig fed måde at sikre noget kvalitetstid med dine kære, for med en ginsmagning er der fuldt fokus på at opleve ginnens univers sammen i et par timer. I kan også altid købe lækker gin med hjem, så I kan genskabe oplevelsen derhjemme med alt jeres nye viden. Ginsmagninger er nemlig ikke bare velsmagende, de er også helt vildt lærerige.

På mange af stederne, vi anbefaler til ginsmagninger, er i også vedkomne til at blive efter jeres ginsmagning. Så kan I hygge jer i de hyggelige barer og smage lidt ekstra på det lækre udvalg, mens i nyder stemningen og hinandens selskab.

Så hvis du mangler en gave til en, der har alt, kan vi virkelig anbefale et ginsmagnings gavekort, som sikrer lækker gin, kvalitetstid, spændende fortællinger og interessante smagsoplevelser.

Oplev verdens største ginsamling

Verdens største ginsmagning finder du hos Bar Plata i Aarhus, som er kendt for at afholde store, imponerende ginsmagninger med en masse forskellige og spændende gins. Men det er virkelig populært, og det kan være svært at få en tid, der også kan passe ind i kalenderen.

verdens største ginsmagning

Men fortvivl ej – vi har masser af interessante anbefalinger til ginsmagninger, og faktisk er lige præcis Aarhus virkelig hjemsted for mange fede muligheder, når det kommer til ginsmagning. Du kan for eksempel besøge Highlanders Bar, hvor du får lækker gin i hyggelige omgivelser. Du kan også lægge vejen forbi Njord Gin Distillery, hvor du på Sydhavnen kan smage på lækre, håndlavede og unikke gins i nummererede flasker, hvilket virkelig gør oplevelsen til noget helt specielt.

Men det slutter faktisk ikke engang der. Du kan også vælge at tage til ginsmagning på Smagførst, hvor du kan få indblik i, hvor varierende smagsnoterne i ginnen kan være. Her er fokus nemlig på at vise dig ginnens diversitet, og du får lov at smage hele 6 forskellige gins. Der er selvfølgelig brød og vand til at rense smagsløgene mellem smagningerne, så du virkelig kan smage alle de detaljer, der er i ginnens smag. Du får en guidet tur gennem ginnens univers, så du får en større forståelse for den fantastiske, krydrede gin.

Ginsmagning hos Highlanders Bar

Hvis du kommer i nærheden af Aarhus, kan vi bestemt anbefale dig at tage til ginsmagning på Highlanders Bar. Her finder du kvalitet, en hyggelig pub-stemning og personale, der brænder for at fortælle dig om ginnen.

På Highlanders Bar ved de godt, at ginnen tit er blevet beskyldt for at have en lidt for speciel smag. Og de er klar til at introducere dig for alle de nye og lækre gins, så uanset om du er skeptisk eller ej, vil du højest sandsynligt gå fra Highlanders Bar som ginelsker.

Til ginsmagning hos Highlanders Bar får du mulighed for at smage hele 6 forskellige gins og 3-4 forskellige tonics. Imens vil du blive fortalt historien bag hver enkelt gin og dens særpræg, og hvad der gør hver enkelt gin speciel. Smagningen tager mellem 1,5 og 2 timer, så der er god tid til at nyde de forskellige gins og snakke om alle de specifikke smagsnoter, der dominerer i hver enkelt gin.

Du er også velkommen til at blive og nyde stemningen efter jeres ginsmagning og udforske det kæmpe udvalg, i finder i baren hos Highlanders Bar. Det er altså et oplagt sted at lade ginsmagningen fortsætte i hyggelige omgivelser, mens I nyder alle de kvalitetsprodukter, I finder hos Highlanders Bar.

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Du kan også finde en lækker ginsmagning hos Trekantens Bartender i Kolding. Her finder du en lækker smagning med alt det bedste indenfor gin. Her er nemlig fokus på at fjerne idéen om, at gin kun er noget, vi forbinder med smagen af enebær og gran. Her oplever du i løbet af ginsmagningen på hele 3 timer nemlig fantastiske noter af citrus, havtorn, lyng og mange flere smagsnoter, der nuancerer ginnen og gør den til noget helt specielt. I løbet af de 3 timer får du en velkomstdrink og en masse gode fortællinger om Gin & Tonic, mens du smager på minimum 5 forskellige Gin & Tonics.

Undervejs i smagningen kan du teste din viden i en lille quiz, mens i nyder en let tapas og lidt snacks. Her er der virkelig kræset for detaljerne, og der er god tid til at snakke om ginnen og dele erfaringer og oplevelser, mens i smager på de skønne dråber. Der er fokus på at i får en god, lærerig oplevelse og alle bartenderne er uddannede og enormt erfarne til ginsmagning på Trekantens Bartender. Du er derfor sikret, at du får virkelig kompetent vejledning og tager derfra med en masse ny viden om gin. Det er virkelig en oplevelse at komme til ginsmagning på Trekantens Bartender!

Ginsmagning hos Troldens Destilleri

En anden mulighed for at smage gin i Kolding er ved en ginsmagning hos Troldens Destilleri. Her får du en spændende introduktion til ginnens komplekse smag, og du hører om alle de mange urter, der giver den god ginsmag. Den gode gin giver dig nemlig både et skarpt og blødt smagsindtryk, men den skaber også uendelige muligheder for at lave lækre drinks – med mindre du selvfølgelig foretrækker din gin on the rocks, så du kan nyde den præcis, som den er.

Til ginsmagning i Troldens Destilleri får du en smagning på hele 2 timer, hvor du både får en detaljeret rundtur i destillerier og kommer til at smage på hele 6 forskellige gins, så du kan opleve de mange forskellige smagsnoter. Du kommer også til at smage 2 forskellige tonics, så du kan finde ud af, hvordan du foretrækker din gin.

Trolden er både et bryghus og et destilleri og er et af Danmarks mikrobryggerier. Her får du altså produkter, hvor håndværket er i centrum. Det hele laves nemlig af mennesker frem for maskiner. Du får altså lækker, autentisk smag og du kan være sikker på, at alle produkter er skabt med håndkraft og at der er kræset for smagen og kvaliteten.