Chokoladekursus

Chokoladekursus: Løber tænderne i vand, når du tænker på lækker, smagfuld chokolade? Er du vild med lækre og flotte dessertchokolader med skønt fyld og imponerende flot pynt? Så læs med her – du kan nemlig lære alle de gode tips og tricks til at lave de perfekte dessertchokolader og fyldte chokolader selv. Og bedst af alt er, at du må smage på lækkerierne, mens du lærer det.

Hvis du elsker chokolade, er du næsten nødt til at prøve et chokoladekursus. Det er vildt fedt at kunne fremstille chokolade selv. Med alle eksperternes gode råd er du klar til at skabe lækker og dekorativ chokolade. Det er virkelig spændende at prøve, og det er en virkelig velsmagende hobby!

Bliv mester i hjemmelavet chokolade på et chokoladekursus

Chokoladekursus - Lær at lave chokoladeDu kender de velsmagende stykker fra lækre chokolade-butikker som Peter Beier Chokolade. Det lyder helt vildt, men du kan faktisk lære at lave de fantastiske chokolader selv. Det kræver erfaring og udstyr, men på et chokoladekursus får du al den basale viden, du har brug for. Derudover får du alle eksperternes gode råd til at gøre chokoladen perfekt.

Kunsten at lave chokolade handler om præcision og teknik, men med kompetent undervisning er det nemt at komme i gang. På vores chokoladekurser er det altid dygtige fagfolk, der står for undervisningen. Derfor er du sikret, at du virkelig lærer noget om at håndtere chokoladen.

De erfarne undervisere kan gøre dig klog på alt om råvarer, håndtering, fremstilling, fyld og pynt. Du kommer altså hele vejen rundt om de små delikate chokolader og deres produktion. Alt imens du kan nyde den fantastiske duft, der fylder lokalet på et chokoladekursus.

Hvis du er interesseret i at kombinere chokolade med et par hyggelige timer, skal du helt sikkert på chokoladekursus. Det kan du komme i hele landet. Der er også flere forskellige slags chokoladekurser, alt efter hvad du ønsker. Dét, de har tilfælles er, at de varetages af eksperter indenfor området.

Lær at lave chokolade med hjælp fra dygtige fagfolk

Det kan være overvældende at gå i gang med at lave chokolade fra bunden selv. Det ser nemlig rigtig kompliceret og svært ud. Men fortvivl ej – vi kan anbefale dig et chokoladekursus, hvor du kan få hjælp til at komme i gang.

På sådan et kursus lærer du at lave lækker chokolade som du kender det butikkerne. Det kan være som du kender det fra Peter Beier Chokolade eller Odense Chokoladehus. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at kvalitet er vigtigt, når det kommer til chokolade. Men håndværket er også vigtigt. Og det er her, udfordringen kan ligge.

At temperere chokoladen perfekt og lave den smukke, glatte overflade på et stykke fyldt chokolade er nemlig ikke bare sådan lige til. Heldigvis kan du lære alt det og mere til på et af mange chokolade- og chocolatier-kurser. Naturligvis med kyndig vejledning, så du får mest muligt ud af kurset.

Alle de chokolade-oplevelser, som vi anbefaler her på siden, er luksuriøse og lækre. De giver dig enormt meget indsigt i, hvordan man arbejder med chokoladen. Dette er især fordi undervisningen foretages af eksperter på området. Du er altså i dygtige og kyndige hænder til chokoladekurset.

Et chokoladekursus tager gerne et par timer, så I virkelig kommer i dybden med det hele. Men bare rolig – du får lov til at smage undervejs. Det lyder meget godt, ikke?

I kan sagtens tage flere afsted sammen. Ellers er der rig mulighed for at møde nogen på kurset. Hvis I er en stor gruppe, kan I tage kontakt til udbyderen. Så finder I sammen den bedste løsning for jer.

Kom på chokoladekursus i København

Hvis du vil lære at lave chokolade i København, er der rig mulighed for at komme på et godt kursus. Det kan jo kombineres med en skøn gåtur i de københavnske gader og stræder på en rigtig forkælelses-tur.

Det kunne for eksempel være hos det fantastiske Chokoman i København Ø. Her kan du lave dine egne chokoladefristelser og lære om god chokolade. Hvis du elsker chokolade, er du solgt allerede når du går ind i lokalet. Duften af chokolade er fantastisk og fylder hele rummet. Og chokoladen er virkelig i centrum, når du træder ind hos Chokoman.

Du vil blive undervist af en ekspert på området. Det er nemlig en professionel chokoladefremstiller, der underviser jer på kurset. På den måde er undervisningen virkelig kvalitetsstemplet, og du er sikret kompetent vejledning.

Her lærer du at temperere chokoladen til perfektion, hvorefter I sammen fremstiller det velsmagende fyld til chokoladen. Til sidst støber I de lækre chokolader, så du lærer alt, hvad du skal vide.

Og du behøver heldigvis ikke at begrænse din søde tand helt. Det er selvfølgelig tilladt at smage! Og for at gøre oplevelsen komplet, får du naturligvis dine delikate chokoladestykker med hjem.

Du kan altså både vise dem frem, dele med dine kære eller nyde dem helt i fred og ro. Og du er slet ikke i tvivl om, at det er kvalitetschokolade, I arbejder med. Du kan både dufte og smage, hvor god chokolade, det er.

Du kan selvfølgelig også finde et chokoladekursus på Frederiksberg på oplevelses-sitet TrueStory. Og det er ikke et hvilket som helst chokoladekursus.

Det er instrueret af en professionel fransk chocolatier. Her får du 2,5 time i chokoladensverden. Du bliver introduceret for råvarerne og alle chokoladens teknikker af dessertkokken Frederic Terrible.

I løbet af kurset, skal du fremstille hele 4 forskellige chokoladebarer, som du selvfølgelig må tage med hjem efter kurset. Men det bedste er næsten, at du efter kurset modtager alle opskrifterne på din e-mail. Så kan du eksperimentere derhjemme og rigtig imponere, når du inviterer gæsterne på hjemmelavet chokolade.

PRØV ET CHOKOLADEKURSUS I KØBENHAVN FOR KUN 450 KR

PRØV ET CHOKOLADEKURSUS PÅ FREDERIKSBERG FOR KUN 449 KR

Lær at mestre chokoladekunsten i Odense

chokoladekursus i OdenseDu kan også lære at lave chokolade i Odense. Det kunne for eksempel være på et chokoladekursus hos Odense Chokoladehus. Kurset varer 2 timer, og du bliver undervist i at lave hjemmelavet chokolade. Du lærer en masse om de forskellige teknikker til at fremstille chokolade.

På kurset er der en fælles gennemgang af, hvordan man skaber lækker chokoladeganache – altså fyldet til chokoladen. I kommer i kyndige hænder hos konditoren Thormar, der viser og forklarer hvordan man tempererer chokoladen til perfektion. Naturligvis skal I også smage på sagerne, hvilket er en stor (og lækker) del af kurset. I får lækker kaffe til, mens konditoren deler ud af al sin viden.

Hos Odense Chokoladehus lærer du at støbe chokoladen i samarbejde med konditoren, og du får selvfølgelig både dine chokolader og opskrifter på herlighederne med hjem. Du er altså sikret et par spændende timer i selvskab med en passioneret chokolade-ekspert. Her vægtes håndværket nemlig højt, og al chokoladen støbes i hånden.

Det er virkelig en unik oplevelse at få et indblik i Odense Chokoladehus.

PRØV ET CHOKOLADEKURSUS I ODENSE FOR KUN 299 KR

Chokoladekursus i øjenhøjde på Sydfyn

Det Søde Liv i Vester Skerninge på Sydfyn tilbyder også et fantastisk chokoladekursus. Her kan du suge til dig af eksperternes viden, så du bliver den bedste amatør-chocolatier.

Det Søde Liv har arbejdet med søde sager siden 1994, så de ved virkelig, hvad de laver. Deres formidling er hyggelig og i øjenhøjde for både børn og voksne på det 3-timers chokoladekursus i Vester Skerninge på Fyn.

Du bliver bekendt med fremstilling af både støbte og dyppede chokolader på kurset. Du får også grundig instruktion i råvarer og chokoladeteknikker. Du får endda både dine chokolader med hjem, men også opskrifter, så du kan skabe lækker chokolade derhjemme også.

Det er virkelig en oplevelse at komme på chokoladekursus. Men det bedste er næsten at servere hjemmelavede chokolader for dine gæster derhjemme! Med et chokoladekursus på Fyn fra TrueStoryeller Go Dream bliver du klar til at trylle som chocolatier derhjemme!

PRØV ET CHOKOLADE KURSUS HOS DET SØDE LIV FOR KUN 450 KR

Kom på masterclass i fyldt chokolade

Hos Chokoman kan du komme på mere end det kendte chokoladekursus. Du kan også komme på en masterclass i fyldte chokolader, som har deres berømte og prisbelønnede raspberry ganache-chokolade som omdrejningspunkt.

På denne masterclass bliver du undervist af en dygtig instruktør. Først vises der en perfekt fremstilling af raspberry ganache. Bagefter får I selv lov til at være med til at fremstille chokoladen med hjælp fra eksperten og et komplet sæt professionelt udstyr. I får selvfølgelig de lækre, perfekt udførte chokolader med hjem.

Dette er oplevelsen for dig, der virkelig vil have en eksklusiv og luksus chokoladeoplevelse. Du kan tilmed tage dine små mesterværker med hjem efter denne lærerige masterclass i chokoladefremstilling som du finder på oplevelses-sitet Go Dream.

BLIV EN SAND MESTER I CHOKOLADENS KUNST HOS CHOKOMAN FOR KUN 500 KR

Lær at lave chokolade i hele Danmark

Lær at lave chokolade i DanmarkDu skal selvfølgelig ikke snydes for et lækkert chokoladekursus, selvom du bor langt væk fra København. Hvis du kommer fra Jylland, kan du enten tage turen til Fyn til et eksklusivt chokoladekursus, eller du kan finde noget i Aarhus eller Aalborg.

Et chokoladekursus er virkelig en oplevelse. Du lærer alle finesserne, der skal til for at lave perfekte chokolader. For det er lidt en kunst i sig selv. Men med hjælp fra en ekspert, lærer du alle de tips og tricks, som de professionelle bruger, når de laver chokolade som du kender den.

Det er altså bare med at tage af sted på et chokoladekursus i Danmark, hvis du elsker chokolade – men hvem gør ikke det? På disse kurser er det virkelig kvalitetschokolade, du oplever. Det er lækre råvarer, eksperters fremstilling og ikke mindst det lækre, fløjlsbløde fyld med fantastiske smage. Det er lige før at du vil afsted igen med det samme.

Heldigvis får du både opskrifter og færdigheder med hjem, så du kan pleje din nye passion for lækre dessertchokolader. Du bliver årets vært med dine lækre, hjemmelavede chokoladekreationer.

PRØV ET CHOKOLADEKURSUS I DANMARK

Giv et chokoladekursus gavekort

Et chokoladekursus gavekort fra Go Dream eller TrueStoryer virkelig en fantastisk gave, hvis du kender én, der er glad for chokolade i alle former.

Med et chokoladekursus gavekort, kan modtageren selv vælge, hvornår de vil på kurset. Det gør det til god gave, fordi det kan presses ind i selv den travleste kalender. Et chokoladekursus giver et underholdende og lærerrigt afbræk fra hverdagen og modtageren kan bruge evnerne hjemme i sit eget køkken når kurset er slut.

Når du køber et chokoladekursus gavekort, kan du også vælge et til 2 personer. Det vil altså sige, at oplevelsen er gældende for 2 personer til chokoladekursus. Det kunne jo være, at du selv var heldig at komme med?

I så fald er I sikret en fantastisk oplevelse, hvor I får tilfredsstillet den søde tand. Hvis I tager afsted sammen, er det også oplagt at mødes igen og teste evnerne. På den måde får I en oplevelse, der virkelig glæder i lang tid.

På et chokoladekursus får I både nye evner og opskrifterne med hjem. Så måske en af jer ender med at lave lækre og flotte små dessertchokolader til næste arrangement?

Da et chokoladekursus gerne varer et par timer, kan det også være en fantastisk aktivitet på dage som mors dag, en polterabend, en årsdag eller andre vigtige mærkedage. Et par timer sammen med chokolade i centrum er virkelig en ny og sjov måde at bruge tid sammen på.

FIND DIT GAVEKORT TIL ET CHOKOLADEKURSUS LIGE HER

Kombiner din chokolade med en skøn kop kaffe

Hvis der er noget, der kan gøre en god chokoladeoplevelse endnu bedre, er det at kombinere den med en lækker kvalitetskaffe. Hvis du vil tage den ultimative luksusoplevelse med hjem, kan vi anbefale at kombinere dit chokoladekursus med et kaffekursus eller baristakursus fra TrueStoryeller Go Dream.

På den måde bliver du ekspert i både kaffe og chokolade. Det er to ting, der ofte går hånd i hånd. Efter at have deltaget i de forskellige kurser kurser, kan du invitere dine gæster på lækkerier.

Du kan både få kurser i kaffebrygning, baristakurser og kurser i latte art – altså at dekorere din kaffe smukt inden servering. Du kan blive ekspert i blandt andet sort kaffe, café latte og cappuccino. Du lærer at lave små kunstværker med den skummede mælk på latte art-kursus. Det er virkelig noget, der sætter prikken over i’et på en lækker kop kaffe.

Når du kombinerer kaffen med chokoladen, får du altså en lækker og unik servering, du virkelig kan imponere kaffegæsterne med!

Det kunne også være en perfekt plan til kæreste- eller venindeparret, der virkelig vil have nogle hyggelige kvalitetstimer sammen. For I kan jo tage alt det, I har lært, med hjem og holde uendelige hyggestunder med hjemmebrygget kaffe og smukke fyldte chokolader.