Sushikursus

Sushikursus: Løber tænderne i vand, når du ser lækker sushi? Eller hører om lækre makiruller, california rolls og farverigt sushifyld? Så læs med her.

Sushi er virkelig en lækker luksus-mad, der imponerer og bare er en vinder hver gang. De smukke sushi-stykker med flot, frisk fisk og pynt i alle farver smager ganske enkelt fantastisk. Sushien er kun blevet mere og mere populær henover de seneste år. Der kommer flere og flere sushi-restauranter, hvor du kan nyde den lækre spise.lav lækker sushi på et sushikursus

Men hvis du elsker sushi, er du også udmærket klar over, at sushi ofte er dyrt. Det kan altså hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du tit har lyst til sushi. Især fordi den lækre spise altid giver lyst til mere. Når først man er vild med sushi, er der nemlig ingen vej tilbage.

Derfor kan du med fordel lære at lave din sushi selv. Det er både sjovt og økonomisk ansvarligt. Men for mange kan det virke uoverskueligt at gå i gang med selv at lave sushi. Derfor er det en oplagt mulighed at tage et kursus, som du blandt andet kan købe med en sushi kursus deal.

På sådan et kursus lærer du alle tips og tricks, teknikker og en masse gode råd fra erfarne sushikokke. Du får altså undervisning af en ekspert på området, som gør dig klar til at fremstille din egen sushi efter kurset.

Dertil er det super underholdende at lære. Det kræver nemlig øvelse at jonglere både ris, fisk, fyld og pynt på bambusmåtterne. Du er altså sikret et godt grin, men også et par lærerige timer, når du booker et sushikursus.

Lær at lave lækker sushi

Med et sushi kursus bliver du hurtigt ekspert i at lave de lækre japanske specialiteter. Du bliver guidet i håndteringen af den rå fisk og perfekt kogning af sushirisene. Der er nemlig mange detaljer, der skal være styr på, når du skal lave perfekt sushi.

Sushi findes i mange former, og når du har lært teknikkerne, kan du slå dig løs med kreativ, lækker sushi. Og så er et sushi kursus både spændende og underholdende at være med til.

Du kan virkelig imponere, næste gang du får gæster, eller måske forkæle dig selv med lækker sushi efter et sushikursus. Og hvis du kender en, der også er vild med sushi, kan man sagtens tage afsted sammen. Men hvis du skal afsted alene, er det stadig hyggeligt. Der skal nemlig nok være folk, du kan falde i snak med.

Når du tager på sushi-skole, finder det ofte sted på en rigtig sushirestaurant. Det vil altså sige at sushikokken, der underviser, virkelig er ekspert på området. Du kan både lære at lave delikat sushi, men også at rulle og pynte det til perfektion. Ofte fyldes sushien med lækker agurk, avocado og andre lækkerier sammen med den friske fisk. Men her kan du få lov at lave lige den sushi, du bedst kan lide.

Sushi kursus i København

sushikursus i København

Hvis du er fra København, kender du sandsynligvis alt til lækker sushi. Der er nemlig et hav af lækre sushirestauranter i Hovedstaden. Det gælder eksempelvis den populære letz sushi, som altid leverer velsmagende, frisk sushi til de tilfredse gæster. Letz sushi er et af de rigtig kendte sushisteder, men der er rigtig mange steder, der serverer lækker sushi.

Hvis du er interesseret i at lære at lave sushi, skal du overveje et sushikursus i København. Igennem oplevelses-sitet Go Dream kan du eksempelvis komme på sushi-skole hos restauranten Sushi Saiko, som laver lækker sushi.

Her står en ægte sushikok klar til at lære dig at lave din egen sushi. Og når du er færdig, får du naturligvis lov til at nyde din lækre sushi. Sushieksperten lærer dig alle de gode tips og tricks til at rulle lækre makiruller med bambusmåtte samt pynte dem. Det kunne for eksempel være nigiri, hosomakiruller eller futumaki, du får helt styr på.

Du bliver også rådgivet omkring ingredienser og sunde valg af ingredienser. Det gør dig helt klar til at skabe din egen sushi derhjemme. For det fulde indblik i den japanske madkunst kan du stille sushikokken spørgsmål om sushiens verden. Til sidst er det selvfølgelig tid til at nyde dine lækre sushi-kreationer.

PRØV ET SUSHIKURSUS I KØBEHAVN HER FOR KUN 699 kr

Lær at lave sushi i Aarhus og Aalborg

Du kan selvfølgelig også lære at lave sushi andre steder end i København. For eksempel i Aalborg eller Aarhus, som også tilbyder afsindigt lækre sushirestauranter. Hvis du er fra Aarhus, kender du nok også til den lækre letz sushi. Nu kan du lære at genskabe lækker sushi – præcis som på restauranterne – derhjemme.

Igennem oplevelses-sitet duglemmerdetaldrig.dk kan du nemlig booke et sushikursus hos Restaurant Soya i Aarhus. De er eksperter i lækker og flot sushi skabt af lækre råvarer. Normalt serverer de sushi for alle deres gæster. De har også running sushi, hvor man kan prøve en masse forskelligt. Men nu lægger de også lokaler og sushikok til undervisning gennem en sushi kursus deal.

Her får du et 3 timers sushikursus med undervisning og fællesspisning. Du bliver undervist af en uddannet sushikok i at lave alle slags sushi. Det asiatiske sushikøkken er en verden for sig, og her får du en guidet tour rundt i sushiens verden!

Du lærer at lave både nigiri, futumaki, hosomaki og uramaki. Det vil sige, at når du er færdig på kurset, kan du lave flere forskellige slags lækker sushi. Du kan altså virkelig imponere, når du serverer velsmagende og farverig sushi næste gang, du får gæster. Heldigvis kan du lære at lave sushi, uanset om du bor i Aarhus, Aalborg, København eller Odense.

PRØV ET SUSHIKURSUS I AARHUS HER FOR KUN 395 kr

Lækkert sushikursus i Odense

Sushiens popularitet har selvfølgelig også ramt Odense, hvor du også finder mange lækre sushirestauranter. Så hvis du vil udforske sushien, er det bestemt også muligt i Odense.

Sushikurser bliver nemlig mere og mere udbredte, som folk får øjnene op for den lækre mad. Et kursus i at lave sushi gør nemlig, at du ikke behøver at spise ude hver gang lysten til sushi melder sig.

For sushi smager rigtig godt – og så løber det altså hurtigt op. Med et sushikursus kan du forkæle dig selv og folk omkring dig med dine nye evner. Indtil du er helt klar til at servere sushi, er der heldigvis rig mulighed for sushi i Odense.

Hvis det skal være rigtig lækkert, kan du også tage på et cocktailkursus, for eksempel igennem duglemmerdetaldrig.dk. Med de to kurser i bagagen bliver du simpelthen den bedste vært. Så er du nemlig rustet til at serverer en lækker aften til din næste fødselsdag eller arrangement. Med en god ven eller veninde under armen er du også sikret en sjov oplevelse på begge kurser.

Oplev sushiens verden med sushi-skole

Når først du åbner døren til sushiens verden, vil du opdage, at der er rigtig meget at lære. Lige fra håndtering af fisken, til idéer til fyld og pynt. Der er naturligvis også den perfekte kogning af sushirisene, selve placeringen af fyldet og rulningen af sushien. Det er nemlig den store udfordring ved sushi, men bare rolig. Her står en dygtig sushikok klar til at lære dig alle tricksene, der giver en perfekt sushirulle hver gang.

Selvom sushikokken har mange års erfaring, kan du altså lære meget på et par timer. Og du kan helt sikkert lære at lave sushi til dit næste arrangement. Eller måske bare til en lækker middag derhjemme. Øvelse gør mester, og jo mere du bruger dine nye evner, jo nemmere bliver det. Og det bedste af det hele er næsten slutningen på kurset. Her får I nemlig lov til at spise jeres hjemmelavede sushi. Det er en perfekt afslutning på et spændende kursus.

GIV ET SUSHIKURSUS GAVEKORT I AARHUS FOR KUN 395 kr

GIV ET SUSHIKURSUS GAVEKORT I KØBENHAVN FOR KUN 699 kr

Giv et sushikursus gavekort

Hvis du vil være sikker på at give en rigtig god gave, kan du give et sushikursus gavekort. Sådan sikrer du, at modtageren får en sjov oplevelse. Det er næsten endnu mere spændende end at inviterer personen ud og spise sushi. Her får du nemlig både lov til at lære at lave men også spise sushi.sushikursus gavekort

Du kan også købe en oplevelse til både dig og modtageren. Så kan I tage af sted sammen på en hyggelig og lærerrig oplevelse.

At lære noget sammen er en virkelig fed måde at bruge tid sammen på. Derfor er sådan noget som sushiskole en oplagt gave. Der kan I nemlig bruge tid sammen, alt imens I lærer kunsten at lave sushi.

Gennem Du Glemmer Det Aldrig eller Go Dream kan du give et gavekort til en, du holder af. På den måde kan modtageren selv vælge, hvornår de vil afsted på kurset. Det gør det rigtig nemt at planlægge selv i en presset kalender. Dermed kan sushikurset også blive en dejlig pause fra hverdagens travlhed.

Der er altså mange gode grunde til at købe en sushi kursus deal. Enten til dig selv, eller en du holder af. Når I har lært at tilberede sushi til perfektion, kan I bruge mange aftener sammen med jeres nye, velsmagende hobby.

Mange af dem, der tidligere har været på sushi kursus (eller har deltaget i andre smagsoplevelser) siger, at det er en helt bestemt form for kvalitetstid man har sammen. Dette gælder naturligvis også efter at kurset er slut. Det gør et sushi kursus til den perfekte oplevelse for kæresteparret, der gerne vil hygge om sushi derhjemme og bruge noget kvalitetstid sammen.

GIV ET SUSHIKURSUS GAVEKORT I AARHUS FOR KUN 395 kr

GIV ET SUSHIKURSUS GAVEKORT I KØBENHAVN FOR KUN 699 kr