Latte Art Kursus

Latte Art Kursus: Hvis du elsker at få en lækker café latte på en café eller kaffebar, kender ud helt sikkert til Latte Art. De små motiver på mælkeskummet gør bare din kaffeoplevelse endnu bedre. Du sidder helt sikkert ofte og beundrer den flotte dekoration. Nu kan du helt selv lære at lave den. Det betyder, at du kan tage den luksuriøse kaffeoplevelse med hjem.

Latte Art KursusDet virker vildt avanceret at lave Latte Art. Men på et Latte Art kursus lærer du det i bidder. Først får du styr på steaming af mælken og på de basale hældeteknikker. Så begynder I på mønstrene, og så har du hurtigt helt styr på at lave den dekorative Latte Art.

Det er vildt fedt at kunne, for det imponerer virkelig, når du serverer kaffe. Og hvis du laver en lækker latte til dig selv, gør det bare oplevelsen endnu bedre. De kaffebarer, der afholder Latte Art kursus ved, at en god kop kaffe er vigtig. Derfor er den gode kaffeoplevelse også i centrum, når de skal lære fra sig. Læs med her, hvis du vil lære at lave nydelig Latte Art i løbet af et par hyggelige timer.

Har du allerede styr på kaffen?

Så er Latte Art kursus noget for dig. Her er fokus nemlig ikke så meget på selve kaffen, men på den lækre, skummede mælk. Du kender den fra både café latte og cappuccino – og fra mange flere lækre kaffe variationer. Hvis du er glad for at få en kop kaffe på en café, har du helt sikkert prøvet at få serveret lækker kaffe med Latte Art ovenpå. Og så ved du lige præcis, hvor meget mere indbydende, det gør en god kop kaffe.

Men er det kun professionelle baristaer og eksperter, der kan lave flot Latte Art? Slet ikke! På et kursus på et par timer lærer du alle de basale ting, du skal vide for at lave Latte Art. Derfra kan du selv udvikle dig videre og for eksempel se tutorials på nettet. Det er nemlig den helt basale hælde-teknik, der er afgørende.

I løbet af et par timer bliver du guidet og får selvfølgelig lov til at stille en masse spørgsmål. Du har altså helt styr på Latte Art, når du går derfra. Det er oplagt at tage af sted sammen med en du kender, men du kan også sagtens tage af sted selv.

Opdag kunsten at lave Latte Art

Men hvordan laver man så de små, smukke mønstre ovenpå kaffen? Små træer, hjerter, mønstre og blomster er især populære. En Latte Art ekspert kan lave det hele. Faktisk findes der konkurrencer i Latte Art rundt i verden, hvor de dygtige baristaer endda laver 3D-mønstre. Så vildt behøver det dog ikke være for at lave imponerende og flotte kaffer.

På et Latte Art kursus lærer du alle de teknikker der skal til for at steame mælken helt perfekt. Den skal nemlig steames – altså varmes op og skummes – til præcis den slags kaffe, du vil lave.

BESTIL ET LATTE ART KURSUS HER

Lær alle de basale hældeteknikker og mere til

På et Latte Art kursus vil fokus altså i høj grad være på at steame mælken korrekt. Herefter vil I arbejde med hældeteknikker og med forskellige, basale mønstre. Når I kan dem, er det nemlig også nemmere at arbejde videre og lære endnu flottere motiver.

Som tidligere nævnt, er det steaming af mælken og hældeteknikker, det hele handler om, når du skal have styr på Latte Art. Herefter kan du begynde at nørkle med detaljer og smukke mønstre, men fra kurset vil du altså lære nogle gode, basale mønstre.

Du kommer virkelig til at imponere, næste gang du serverer kaffe for venindegruppen. Der bliver nærmest ikke behov for de sædvanlige kaffebar-besøg længere.

Latte Art kurser i hele Danmark

Hvis du er fra København eller en anden storby, ved du også hvor lækkert det er at finde den perfekte kaffebar. Der bruger man mange timer, og man drikker rigtig mange café latte mens man hyggesnakker, arbejder eller sidder med en god bog. Og hver gang kaffen kommer, har den det smukke mønster ovenpå. Dem kan du selvfølgelig også selv lære at lave på et Lattea Art kursus i København.

Den imponerende Latte Art er noget, man oplever på kaffebarer og caféer rundt i hele landet. Derfor bliver det også mere og mere udbredt at afholde kurser i Latte Art-kunsten. De afholdes ofte af erfarne bariastaer. Nogle af dem har måske endda deltaget i konkurrencer i faget. De er i hvert fald eksperter i Latte Art og er klar til at lære fra sig, så du kan du kaffebars-følelsen med hjem i stuen.

FIND ET LATTE ART KURSUS NÆR DIG

Latte Artkursus hos Street Coffee

Bliv en mester til Latte Art

Hos Street Coffee i Aarhus kan du komme på Latte Art kursus. Her får du et kursus på mellem 2,5 og 3 timer, så der er god tid til at lære alle detaljerne. Du får en introduktion til de forskellige kaffenuancer, og ellers lærer du om at steame og lave en lækker, skummet mælk.

Herefter fokuserer i på hældeteknikker og får lært de basale mønstre. Dem kan I nemlig bruge, når I en dag skal begive jer ud i at lære nogle teknisk svære mønstre. Og allerede med de mønstre, I lærer på kurset, kommer du virkelig til at imponere med din kaffe.

Street Coffee er et sted for alle, og det er god kaffe og hyggelig stemning, der er i fokus. Det er altid tilladt at stille spørgsmål – både på kurset og i kaffebaren. Det er et virkelig hyggeligt sted, hvor du føler dig hjemme med det samme. Det betyder også at det nok skal blive en hyggelig oplevelse, hvis du er afsted alene.

Hvis du elsker en smuk café latte med både smag og dekoration, skal du afsted her. Det er virkelig den ultimative oplevelse, hvor du får styr på detaljerne. For en god kop kaffe smager godt – men det er endnu bedre, hvis den også ser flot ud.

BESTIL ET LATTE ART KURSUS HOS STREET COFFEE FOR KUN 450 kr

Lær at lave smuk Latte Art hos BRYG Coffee House

Hos det skønne BRYG Coffee House i Vejle kan du komme på et sjovt og lærerigt Latte Art kursus. Det tager 1,5 time, og så kan du selv vælge, om det skal være et dansk eller engelsk kursus. Det gør det super oplagt, hvis du begår dig bedst på engelsk. Men det gør også, at du kan tage engelsktalende venner eller familie med. Det betyder, at oplevelsen er mulig for rigtig mange.

Her hører du historien om Latte Art, og hvordan det overhovedet er opstået. Du lærer selvfølgeligt om basal steaming, samt hælde- og Latte Art-teknik. Det er her, du bliver rigtig god til at pynte kaffen. Men noget af det allerbedste ved dette kursus er, at der skal nydes en masse kaffe undervejs. Du er altså virkelig sikret et par hyggelige og lærerige timer på dette kursus.

BRYG Coffee House ligger centralt i Vejle. Her står uddannede og professionelle baristaer og langer fantastisk kaffe over disken. De er altid fokuserede på at lave den bedste kaffe, og de er altid klar på at dele deres viden.

Med den gode kaffeoplevelse i centrum, er det altså her, du kan spørge om alle de gode tips og tricks. Deres passion for kaffe skinner også virkelig igennem, når de lærer fra sig på det fede kursus. Men du vil snart opdage, at det ikke kun er baristaer, der kan lave Latte Art. Lige om lidt kan du også!

BESTIL ET LATTE ART KURSUS HOS BRYG COFFEE HOUSE FOR KUN 349 kr

Kombinér dit kursus med et lærerigt barista kursus

Når du har styr på at lave mega fed Latte Art, er det kun endnu federe at have et barista kursus i bagagen også. Når du kombinerer de to, får du nemlig den helt perfekte kop kaffe. Lige pludselig er det lige før, at cafébesøgene bliver overflødige fremover.

Der er både penge at spare, men du kan også skabe den perfekte café-hygge i hjemmet. Du kan invitere veninderne på kaffe derhjemme og få lige så lækker kaffe som på caféen eller kaffebaren. Og så kan du endda servere kaffe pyntet med Latte Art.

Derudover er det bare sindssygt lækkert at starte dagen med en god kop kaffe. Det kan jo redde hele dagen! Læs mere om kaffekurser, baristakurser og Latte Art-kurser, hvis du vil blive ekspert i alt der omhandler kaffe.

FIND ET BARISTAKURSUS NÆR DIG

Giv et gavekort til et Latte Art kursus

Du kan selvfølgelig også give et gavekort til et Latte Art kursus til én, du holder af. Du kan for eksempel købe gavekortet til to personer, så I kan tage af sted sammen. På den måde er I sikret et par hyggelige timer sammen.Latte Art Kursus som gavekort

Et kursus i Latte Art er perfekt til alle, der er glade for kaffe. Men det er virkelig en god gave til din veninde, din svigermor eller måske for kæresteparret. For udover at lære kunsten at lave Latte Art, er man også garanteret noget kvalitetstid. De fantastisk hyggelige kaffebarer danner den perfekte ramme for en hyggelig dag.

Når du giver et gavekort til et af Latte Art kursus gennem Du Glemmer Det Aldrig, kan modtageren selv vælge dato. Det gør gaven perfekt til den travle hverdag. Book allerede i dag, og bliv café latte-ekspert på et af de mange Latte Art-kurser i København, Aarhus, Vejle og resten af Danmark.

KØB ET GAVEKORT TIL ET LATTE ART KURSUS LIGE HER