Vildmarksbrunch i Mols Bjerge

Vildmarksbrunch: Elsker du at være udendørs og at være aktiv? Kribler det i fingrene for at komme ud i naturen og opleve? Og er du klar på at tilberede din morgenmad over bål? Så skal du afsted på Vildmarksbrunch. Det er den ultimative oplevelse for alle, der elsker friluftsliv. Om I er et par, en gruppe, eller bare dig selv er underordnet. Her serveres mad, bål, hygge og nærvær for alle.

Hvis du vil have den ultimative, hyggelig og spændende naturoplevelse, så læs med her. På Karpenhøj Naturcenter kan du nemlig komme på en utrolig fed vildmarksbrunch. Her får du den vildeste kombination af smag, hygge og udsigten over Mols Bjerge. Det skal virkelig opleves! Der er bål, cowboykaffe, røgning af fisk og udendørs tilberedning af mad for alle pengene. Det er den fedeste friluftsoplevelse, og du kommer virkelig til at nyde naturen på denne tur.

Her får du mulighed for at opleve glæden ved at lave mad i fællesskab. De vigtigste elementer er nemlig den friske luft, det hyggelige bål og det hyggelige fællesskab.

PRØV EN VILDMARKSBRUNCH FOR KUN 475 KR PR PERSON

Hvad kan du forvente af en Vildmarksbrunch?

Du finder oplevelsen på TrueStory.dk. Oplevelsen inkluderer 4,5 times vildmarksbrunch i Mols Bjerge. I starter med en grundig introduktion til stedet, hvor I også informeres om dagens menu – naturligvis med en kop cowboykaffe i hånden. Cowboykaffe er et must, når man er på vildmarkstur. Den skønne kaffe er selvfølgelig fra Mols Kafferisteri.

Vildmarksbrunch i Mols BjergeEfterfølgende får I en sanketur i haven ved Karpenhøj Naturcenter, før i endelig skal tilberede brunch over bål. Der er selvfølgelig kaffe, the og juice ad libitum som tilbehør til brunchen. Det allerbedste er selvfølgelig, at der er fællesspisning og hygge, når i har tilberedt jeres brunch. I indtager den siddende på bløde lammeskind, hvor I kan nyde udsigten over Nationalpark Mols Bjerge.

Til de friske er der også rig mulighed for at tage en morgendukkert ved Fuglsøstrand.

Brunchen, der skal forberedes, består af lækre råvarer, der tilberedes over bål og i kedler. Når du ankommer, er der dækket op med køkken- og bålgrej. Du bliver guidet i brændehugning, bollebagning i middelalderovn og traditionel røgning af fisk.

I skal øve jer i at bruge havens urter i den lækre brunch. Brunchen er altid bestemt af sæsonens friske råvarer, så indholdet varierer efter sæson. Alle råvarer er nemlig som udgangspunk økologiske og lokale fra Molbordet i Nationalpark Mols.

På oplevelsen får du også en introduktion til de spiselige ukrudt, blomster og urter i området. I fælleskab anretter i en lækker vildmarksbrunch-buffet. Mens i nyder udsigten og spiser, kan I enten være i haven eller bålhuset. Oplevelsen bliver nemlig tilpasset vind og vejr. Men heldigvis er oplevelsen virkelig skøn i alle sæsoner.

Du kan altid klikke dig ind på Karpenhøj Naturcenter og se billeder af den overdådige bålbrunch. Og selvfølgelig smager det hele bare bedre med cowboykaffe af lokalristede kaffebønner. Mums!

Besøg Karpenhøj Naturcenter

I mødes hos Karpehøj Naturcenter, der ligger i Nationalpark Mols Bjerge. Det har havet som nabo til tre af siderne, mens den smukke natur på Mols fylder den fjerde. Der er en helt unik og fantastisk hyggelig stemning på stedet. Alt arrangeres og afholdes af erfarne naturvejledere og trænede instruktører. Derfor er man altid i de bedste hænder hos Karpenhøj Naturcenter.

Karpenhøj Naturcenter er placeret i den sydlige udkant af Mols Bjerge. En ældre, gul gård danner rammen for alle de skønne friluftslivs-events, der finder sted på naturcenteret. Der foregår rigtig meget naturformidling på alle niveauer. Derfor er naturcenteret også altid forberedt på at tage imod både store og små. Det er virkelig et smukt og unikt sted, hvor timerne går hurtigt i dejligt og lærerigt selskab.

Hvis du er til friluftsliv og ikke kan få nok af den friske luft, er det her oplevelsen for dig. Maden smager bare bedre og kaffen dufter skønnere med udsigt udover det smukke hav. Og så har du mulighed for at møde en masse nye mennesker, mens I tilbereder den lækre brunch. Kombineret med vejledernes engagerede fortællinger, er rammen sat for en perfekt formiddag.

PRØV EN VILDMARKSBRUNCH FOR KUN 475 KR PR PERSON

Oplevelsen har rigtig gode anmeldelser

Vildmarksbrunch har virkelig fået gode anmeldelser på TrueStory. Her roses især de smukke, naturskønne omgivelser og det engagerede personale. Det bliver for eksempel kaldt en ”fantastisk og aktiv oplevelse”, mens anden skriver ”Rigtig hyggeligt! God stemning og dejlige omgivelser”. Derudover bliver oplevelsen omtalt som gennemført, og at den lever op til forventningerne om en dag i det fri. Vejlederne omtales som engagerede og gode formidlere, som virkelig sætter prikken over i’et på den fantastiske dag i det fri. De brænder nemlig for at give viden om planter, madlavning og friluftsliv videre.

Oplev og smag på naturen til en brunch i den danske vildmarkDertil er det især nærværet menneskerne imellem og den hyggelige stemning, der nævnes i de glade gæsters anmeldelser. Gæsterne har været afsted hele året rundt, og både sommer- og vintergæster er tilfredse. Der meldes om hyggelig stemning, god formidling, fantastiske omgivelser og lækker mad.

Alt i alt vidner alle anmeldelser om en helt igennem god og spændende oplevelse. Én nævner endda, at hun gerne vil afsted igen med en gruppe venner. Så du kan roligt stole på, at du får en fed oplevelse og en lækker vildmarksbrunch i de smukkeste omgivelser.

PRØV EN VILDMARKSBRUNCH FOR KUN 475 KR PR PERSON

Hvem kan du tage med til Vildmarksbrunch?

Mange anbefaler at tage af sted sammen med enten familie eller venner. Oplevelsen roses også for, at der er tid til at slappe af og nyde omgivelserne ind imellem madlavningen. Folk er blevet overraskede over bålmadens gode kvalitet og den gode hygiejne, trods hele arrangementet er udendørs.

Men om du vil afsted sammen med en gruppe venner er helt op til dig. Oplevelsen er både oplagt for familier, grupper og par, men du kan også sagtens ankomme alene. Man arbejder nemlig med maden på kryds og tværs. Du vil derfor lynhurtigt falde i snak med andre. Det er også en sjov oplevelse for kæresteparret, der ønsker at opleve lidt nyt sammen.

Men en vildmarksbrunch er altså også en virkelig fed gave til for eksempel Fars Dag. På den måde giver du nemlig ikke bare en gave. Du giver en oplevelse sammen, så I får noget kvalitetstid. Anmeldelserne fortæller nemlig, at der også er ro og tid til at slappe af og nyde omgivelserne. Derfor er det en perfekt oplevelse, fordi i både skal være aktive og kan nyde omgivelserne og snakke sammen. Så hvis du har en tæt på, der elsker mad og natur, kan du ikke gå galt i byen med denne gave.

Det er naturligvis også muligt at komme afsted på oplevelsen, hvis I er en større gruppe. Er man mere end 6 personer, kan man med fordel kontakte udbyderen direkte. På den måde kan man finde den bedste løsning for lige netop den gruppe. Karpenhøj Naturcenter er klar til at hjælpe jer med at få den bedste oplevelse. Derudover kan oplevelsen fint fungere som familieaktivitet helt ned til 4 år. Dog er børn fra 13 år og derover for alvor sikret at få noget ud af oplevelsen.

Giv et gavekort til en Vildmarksbrunch

gavekort til vildmarksbrunch

Du kan naturligvis også købe et gavekort til vildmarksbrunch. Det er den perfekt gave, hvis du kender nogle, der elsker naturen og friluftsliv. Det er virkelig en oplevelse for alle, der kan lide at bruge tid i den danske natur. Det fede er, at du får en engageret, erfaren og dygtig vejleder med. Det kan selv den mest garvede friluftselsker altså få glæde af.

Når du giver et gavekort til oplevelsen, kommer det i en fin gaveæske. Herfra kan modtageren selv vælge, hvornår de vil afsted på oplevelsen. Derfor er det en super fed gave, fordi det ikke kræver nogen planlægning på forhånd. Så hvis du virkelig vil overraske en friluftsentusiast, skal du altså dukke op med et gavekort til Vildmarksbrunch. Book den i dag, så har du lynhurtigt gavekortet i hænderne – helt klar til at glæde en, du har kær.

BESTIL DIT GAVEKORT TIL EN VILDMARKSBRUNCH I MOLS BJERGE HER

Er du til brunch, men ikke vildmark?

Elsker du brunch? Men lyder en vildmarksbrunch lidt for vild til dig?

Så skal du klike dig lidt rundt på siden her. TrueStory har nemlig alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til lækker mad. Men du behøver hverken at tilberede det over bål eller udendørs, hvis du hellere vil på en klassisk café eller kro. Oplevelses-sitet TrueStory har nemlig virkelig mange gode tilbud på brunch. Det kunne for eksempel være på Skovmølle Kro, eller en luksusbrunch på Café Nöa’h. Du kan endda få en kombineret spa & brunch-oplevelse på Himmerland Nordic Spa.

Det vil altså sige, at der er en brunchoplevelse for alle. Uanset om du er til luksus, kro, spa eller bålmad i den vilde natur. Og alle oplevelser kan få et stensikkert kvalitetsstempel. Alle de anbefalede oplevelser er nemlig virkelig kvalitetsoplevelser, hvor du er sikret både god behandling og en fantastisk oplevelse.

Hvis du gerne vil give en brunch i gave, men ikke helt ved, hvilken type, er der også en løsning. Du kan nemlig give et gavekort, hvor modtageren selv vælger oplevelsen. På den måde er du helt sikker på, at gaven rammer plet. Men et gavekort til brunch er altid en sikker vinder.