Cocktailkursus

Cocktailkursus: Lækre, farverige drinks er prikken over i’et på enhver bytur. Mojitos, Daquiris, Old Fashioned eller Whisky Sour. Hvilken er din favorit? Du elsker sikkert de lækre drinks, når du er ude. Bartenderen ved nøjagtigt, hvordan man blander og shaker den perfekte cocktail.

Men cocktails behøver ikke kun at være noget, der serveres i byen. Med et cocktailkursus, kan du selv lære at shake og røre alle klassikerne. Du kan også stifte bekendtskab med de mere moderne drinks.kom på et lækkert cocktailkursus

Når først du har været på et cocktailkursus, behøver du ikke længere at lure med, når bartenderen gør din drink klar omme bag baren. Du vil nemlig få 100% styr på det selv, så du kan servere delikate cocktails for vennerne derhjemme. Du skal bare have alle bartendernes hemmelige tips og tricks. Og de er heldigvis klar til at lære fra sig.

Med et fantastisk cocktailkursus kan du snart være din egen bartender. Lige pludselig bliver det meget sjovere, når I skal varme op til byturen eller mødes over et par drinks. At kunne lave alle klassikerne derhjemme, gør virkelig hele oplevelsen meget bedre.

På et cocktailkursus lærer du alle de basale teknikker, som får det til at se legende let ud for bartenderen. Underviserne har ofte mange års erfaring, og de er parate til at lære dig de bedste tricks. På et af vores anbefalede kurser bliver du nemlig undervist af dygtige bartendere. Der er fokus på både smag, anretning og detaljer. Så hvis du virkelig vil imponere dine venner med lækre cocktails, er et af disse kurser virkelig et must.

Hvad kan du forvente af et cocktailkursus?

Men hvad får du ud af at være deltager på et af de mange cocktailkurser? Du lærer alle de basale tips og tricks til at lave perfekte cocktails. Du får historien bag cocktails, og du lærer om alle de gode ingredienser. Du får erfaring med at kreere de velsmagende drinks. Derudover får du også træning i at anrette og servere dine cocktails, så de fremstår bedst muligt.

Med et cocktailkursus kan du være sikker på, at du kommer til at imponere ved den næste drinks-aften. Dine drinks kommer nemlig til at virke helt professionelle med alle disse tips. Og så er det bare vildt cool at kunne mixe sine egne cocktails – både inden byturen, men også til en hyggelig aften i godt selskab. De lækre drinks passer nemlig til flere lejligheder. Du lærer, hvor man køber alle de rigtige ingredienser og når frem til den helt rigtige smag.

Alt dette og mere til kan du lære på et af vores cocktailkurser. Du er sikret god kvalitet og kompetent og erfaren vejledning. Du finder dem alle på enten Go Dream eller TrueStory. Her kan du finde et stort udvalg af kurser, og du kan finde lige dét, der passer til dig.

FIND ET COCKTAILKURSUS NÆR DIG HER

Kom på cocktailkursus hos Timm Vladimir

En af de virkelig fede oplevelser, når det kommer til cocktails, er et cocktailkursus hos Timm Vladimir. Du kan komme på det skønne kursus i både Valby og Aarhus hos Timm Vladimirs Køkken. Og her er du altså sikret en underholdende, lærerig og kompetent kursusoplevelse. Du får nemlig styr på grundteknikkerne indenfor cocktails.

Ligeledes sørger underviserne for en masse gode fortællinger og hele historien om cocktails. Der er en let gennemgang af forskellige spiritustyper, så I får helt styr på dem. Derudover lærer I om is, shaking, tilsmagning, glastyper, smagskombinationer og flot anretning. Kort fortalt bliver I helt klar til at servere cocktails.

Kurset inkluderer alle ingredienser til Old Fashioned, Williams Daiquiri og Pisco Sour. Du får hele 2 timers undervisning, hvor der naturligvis serveres snacks undervejs. Der er virkelig lagt op til en hyggelig aften med flotte, lækre cocktails, som du kan imponere vennerne med.

Når du først har stiftet bekendtskab med Timm Vladimirs Køkken, bør du helt sikkert kigge på de andre oplevelser, de har. Der er for eksempel ”Bøf & Bajere”, hvor du lærer at lave lækker mad af gode råvarer. I skal have krogmodnet kød, sprøde chips og traditionel bernaise. Der er en fantastisk, uhøjtidelig stemning mens I arbejder med den lækre mad. Det er virkelig også en oplevelse, man ikke skal gå glip af.

Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken kan bookes lige HER. Her kan du selv vælge hvor mange personer, oplevelsen skal være til.  Husk, at lige netop dette kursus både tilbydes i Aarhus og København.

PRØV ET COCKTAILKURSUS HOS TIMM VLADIMIR FOR KUN 495 kr

Cocktailkursus i skønne Aarhus

Udover det imponerende kursus hos Timm Vladimirs Køkken, er det endnu flere muligheder for at komme på cocktailkursus i Aarhus. Vi kan for eksempel anbefale et 2-timers cocktailkursus på cocktailbaren Gedulgt i hjertet af Aarhus. Selve baren kan være svær at finde, men der er virkelig garanti for fantastiske lækre drinks. Her står professionelle bartendere klar til at mikse alle ingredienserne til alle dine lækre favoritdrinks. Og nu kan du lære alle hemmelighederne.

Hos Gedulgt er der fokus på både udviklingen af nye cocktails, men også på alle de kendte klassikere. Du får som start en velkomstdrink og en introduktion til Gedulgt. Herefter lærer du at mikse, bygge og shake de forskellige cocktails. Du lærer både at lave klassiske cocktails og nogle af barens signaturcocktails.

Du får en masse kompetent vejledning, samt alle de gode tips og tricks fra den erfarne bartender. Det er nemlig fra dem, du lærer alle hemmelighederne bag en perfekt cocktail. Og så får du endda lov til at drikke et par cocktails efter kurset.

Gedulgt har vundet priser for både deres drinks og som bedste bar. Det er altså virkelig et kvalitetssted, du kan lære fra hvis du tager på cocktailkursus. Deres evige nysgerrighed omkring at skabe endnu bedre drinks, kommer nu dig til gode. Så tag en god veninde eller ven under armen, eller tag selv afsted, og bliv ekspert i moderne og klassiske cocktails.

PRØV ET COCKTAILKURSUS I AARHUS HOS GEDULGT FOR KUN 295 kr

PRØV ET COCKTAILKURSUS I AARHUS HOS TIMM VLADIMIR FOR KUN 495 kr

Lær at lave cocktails hos Trekantens Bartender i Kolding

I Kolding kan du komme på et spændende cocktailkursus hos Trekantens Bartender. Her bliver du inviteret om på den anden side af baren – på den side, hvor der er styr på cocktails. Her kommer du ind i en verden af smage, kombinationer og fortællinger fra livet som bartender.

lær at lave lækre cocktailsMed en velkomstdrink i hånden bliver du introduceret til dagens program. Kurset tager omkring 3 timer, og du lærer som minimum at lave hele fem forskellige cocktails. Du får selvfølgelig styr på alle ingredienser og teknikker. Dette er kombineret med en hel masse gode fortællinger fra cocktailens verden og fra bartenderens side af baren.

I fokuserer både på traditionelle, klassiske drinks og på moderne fortolkninger. I får let tapas og snacks undervejs, så I ikke skal smage drinks på tom mave. Derudover kan I afprøve jeres viden med en quiz undervejs. Der er ganske enkelt underholdning for alle pengene på dette spændende kursus. I er sikret en masse læring og en masse sjove stunder på én og samme tid.

Trekantens Bartender lægger virkelig vægt på den gode oplevelse. De går op i, at du tager derfra med en masse ny og brugbar viden. Derudover er alle deres bartendere uddannede og virkelig erfarne. Du er altså garanteret et virkelig godt og kompetent cocktailkursus. Og så er der helt vildt hyggeligt i deres dejlige bar.

Du finder kurset gennem oplevelsessitet TrueStory, hvor det er virkelig nemt at booke en god oplevelse. Du bestemmer selv, hvor mange i skal afsted sammen. Det er naturligvis også altid muligt at tage afsted alene. Du er nemlig garanteret en god oplevelse med andre cocktail-entusiaster. Det er også muligt at give oplevelsen som gave. På den måde kan modtageren selv booke oplevelsen ind på lige den dag, der passer.

PRØV ET COCKTAILKURSUS HOS TREKANTENS BARTENDER FOR KUN 400 kr

Cocktailkursus i København

Udover Timm Vladimirs Køkken i Valby, kan du også komme på cocktailkursus i København K.  Det er bare med at bestille oplevelsen gennem GoDream.

Her får du tricks til at agere bartender derhjemme, så du kan servere de lækreste drinks for vennerne. I løbet af et par timer i godt selskab, får du styr på teknikkerne. Dette kursus fokuserer på at skabe nye smagsoplevelser og forstå, hvad der fungere i en cocktail. Du får en masse gode historier om spiritus, og du får selvfølgelig de lækre opskrifter med hjem. Det betyder, at du bare lige kan finde dem frem, når vennerne kommer på besøg. Du har nemlig alle teknikkerne efter sådan et kursus.

Du kan også vælge et cocktailkursus hos det kreative Copenhagen Distillery gennem TrueStory. Her får du et 2-timers kursus, hvor du lærer de basale teknikker indenfor cocktails. Du får en masse tips og tricks til smagssammensætninger af den erfarne bartender. Du får et unikt indblik i cocktailens verden i teori og praksis. I skal naturligvis også drikke cocktails og måske en opkvikkende kop kaffe ind imellem undervisningen.

Hvis du vil have helt styr på, hvilke smage, der går godt sammen, er et cocktailkursus i København helt perfekt.

Du får styr på hvilke cocktails, der skal røres eller shakes, og hvilke glas, der passer til. Du får helt styr på hvilke cocktails, der skal is i, og hvilke, der skal være ’stirred’ eller ’shakenø. Det virker måske simpelt, men det er faktisk en hel videnskab at lave delikate drinks. Og nu kan du lære at genskabe dem derhjemme. Du kommer til at servere de lækreste drinks efter en guidet tour i cocktailens verden.

PRØV ET COCKTAILKURSUS I KØBENHAVN HOS COPENHAGEN DISTILLERY FOR KUN 399 kr

PRØV ET COCKTAILKURSUS I KØBENHAVN HOS TIMM VLADIMIR FOR KUN 495 kr

PRØV ET COCKTAILKURSUS I KØBENHAVN HOS COCKTAILKURSUS.DK FOR KUN 700 kr

Cocktailkursus for to – den perfekte gave

Et cocktailkursus for to er en virkelig fed gave at give. Det kunne være til en af dine venner eller veninder, eller måske sammen med kæresten. Uanset hvad, er I sikret nogle helt vildt underholdende timer sammen. Og I kan jo bruge jeres nye evner som bartendere, hver gang I skal ses til en festlig aften.

 

cocktailkursus for 2

Derudover er det virkelig lækkert at kunne skabe en lækker cocktail, I kan nyde i hjemmet. Det er perfekt til fredag aften eller til at spice en hverdagsmiddag lidt op. Og så er det altså bare lækkert at kunne diske op med smukke, velsmagende cocktails, når I får gæster. I bliver årets værtspar med jeres nye evner.

Et cocktailkursus for to er også en perfekt gave til en ven eller veninde. Men det er også den perfekte gave at give til et par. Oplevelsesgaver er bare en rigtig fin gave, fordi man giver muligheden for spændende og lærerig kvalitetstid.

Derudover er langt de fleste cocktailskurser virkelig til at betale. Så du finder næsten ikke en federe måde at bruge tid sammen end et billigt cocktailskursus. Selvfølgelig findes der forskellige versioner af kurset og forskellige beliggenheder. Men det er uden tvivl muligt for dig at finde et billigt cocktailkursus, hvis I vil afsted sammen. Derudover er det perfekt at give som gave, da man kan booke datoen for oplevelsen på et senere tidspunkt. Derfor er det nemt at planlægge uden at kende modtagerens kalender på forhånd.

GIV ET COCKTAILKURSUS I GAVE HER

Den perfekte polterabend

Et cocktailkursus kan være en perfekt idé til en polterabend. Det tager gerne et par timer, og I er garanteret en underholdende tid sammen. Og så er der selvfølgelig drinks, hvilket er perfekt til en traditionel polterabend.

Et cocktailkursus som polterabend er vildt underholdende, og det er derfor oplagt som en del af en festlig dag. I kan også tage videre eller tage hjem og teste jeres nye evner. Desuden er en cocktailkursus polterabend den perfekte måde at varme op til resten af dagen eller en hyggelig afslutning efter en festlig dag.

Hvis I er en større gruppe, kan I kontakte udbyderne direkte. På den måde sikrer I, at oplevelsen bliver bedst mulig for både jer og den kommende brud eller gom. Cocktailkurser henvender sig nemlig til begge typer polterabend, så det er virkelig en perfekt idé til fejringen.

Og så er et cocktailkursus bare det perfekte festlige indslag til den helt specielle dag, en polterabend er. Det kan være, at i slet ikke får brug for en bartender til bryllupsfesten. Snart er I nemlig i alle sammen drinks-eksperter.

Book oplevelsen allerede i dag gennem Go Dream eller TrueStory. På den måde er I sikret en hyggelig, lærerig og underholdende dag med en masse lækre cocktails og gode historier fra den dygtige bartender.

BOOK JERES COCKTAILKURSUS TIL POLTERABEND HER