Uden mad og drikke

Uden Mad Og Drikke…

… Duer helten ikke! Og her på siden tør vi godt at sige, at vi har noget for enhver smag. Og er du enig i, at livet skal smages igennem? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du lade dig inspirere af hvordan du skal fylde din mave med gode oplevelser.

Fra whiskysmagning til vildmarksgourmet

Og fra øst til vest! Der er ikke det smagsløg, vi ikke rammer her på Smagsoplevelserne.dk. Og på samme måde er der heller ikke en geografisk placering, som vi har overset i forbindelse med de forskellige oplevelser. Det vil for eksempel sige, at du altid kan få slukket din whiskytørst – uanset hvor i landet du befinder dig.

Forær den perfekte gave

Uanset om du sidder bag skærmen i Nordjylland eller på Sydsjælland, vil du få succes med at finde et gavekort til en lækker smagsoplevelse nær dig. Og er dine kommende tidsplaner plastret til med kryds og flag i kalenderen, kan du passende dykke længere ind i vores univers og finde den perfekte gave til ham eller hende, du skal fejre lige om lidt.

Få økonomisk hjælp til oplevelser

Kan du ikke på stående fod lægge ud for en god ginsmagningsoplevelse eller et sødt flødebollekursus? Så kan du sagtens finde hjælp her. Med et simbo lån kan du få råd til både store og små oplevelser, så du kan få flere gode madminder med i bagagen. Find gode råd og tips til dit lån inde på siden, som vil guide dig igennem vejen til et godt lån på en tryg og overskuelig måde.

Hvilken oplevelse skal jeg vælge?

Når mulighederne er mange og alle frister, kan det være svært at vælge din næste oplevelse. Og du må derfor gøre op med dig selv, om du skal gå efter de fantastiske og flydende smagsoplevelser, eller de innovative og skøre som eksempelvis ’Dinner in the Dark’.

Få én på opleveren med Smagsoplevelserne

Måske er du én af de mange danskere, der fredag efter fredag har siddet klistret op ad fjernsynet i stuen, og fulgt med i flotte og spiselige kreationer. Og har du (ligeosm os andre) tænkt over, hvordan du mon selv ville klare dig i det søde køkken hvor barren er sat liiidt højere end ved den sædvanlige sandkage? Hvis du bestiller et madkursus gennem os, kan du endelig løsrive dig fra skærmen og prøve kræfter af med sukker og chokolade selv. Så har vi bare tilbage at sige klar, parat, bag selv dine egne mesterværker!